Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи зміниться ситуація для України та Росії, якщо зникне Путін: пояснення Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зміниться ситуація для України та Росії, якщо зникне Путін: пояснення Буданова

Кирило Буданов вважає, що зникнення Путіна не змінить ситуацію між Україною та Росією в короткостроковій перспективі.

28 березня 2024, 15:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов вважає, що у випадку якого зникнення російського диктатора Володимира Путіна, ситуація в Росії не буде змінюватись тривалий час. За словами Буданова, росіяни "розкачали" свою ненависть до України та Заходу.

Чи зміниться ситуація для України та Росії, якщо зникне Путін: пояснення Буданова

Очільник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Під час Третього міжнародного форуму зі стратегічних комунікацій Kyiv Stratcom Forum 2024 Буданов відповів на кілька запитань, зокрема і про можливість зникнення Путіна та вплив цієї ситуації.

"Риторичне питання. Швидко точно нічого не зміниться, одразу вам кажу. Із різкими змінами в рф не може різко змінитись їхнє ставлення до світу, їхнє світосприйняття. Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди", — говорить Буданов.

За словами Буданова російське суспільство прокачало ненависть до України та колективного Заходу. Буданов пояснює, що у випадку, якщо з'явиться людина, яка захоче все зупинити і навіть зупинить, то росіяни ще багато років будуть дивитись через призму ненависті та вважати всіх навколо ворогами.

Кирило Буданов наголошує, що у нас у суспільстві така ж сама ситуація щодо росіян.

"І, до речі, у нас буде те саме. Ви ж теж маєте це розуміти. При тому що у нас це абсолютно не приховується. Уявімо, все зупинилось, росія вибачилась — хто повірить росії через рік? Це незворотні процеси, які вже пройшли в суспільстві. Для цього потрібні роки і робота", — сказав очільник української розвідки.

Як приклад Буданов навів Німеччину, на яку ми не дивимося як на ворогів, однак в 50-х роках мало було б людей, які сприймали б так цю країну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Буданов розповів, чи існує можливість обміняти російські захоплені території на українські окуповані землі.

Також "Коментарі" писали, що у Буданова відповіли, чи використає Путін теракт у Крокусі для посилення війни проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини