Головна Новини Суспільство Війна з Росією Якщо ми це зробимо, Путін переможе – Генсек НАТО Єнс Столтенберг
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо ми це зробимо, Путін переможе – Генсек НАТО Єнс Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликає союзників надати Україні ще більше військової допомоги.

20 жовтня 2022, 15:30 comments3929
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На думку Генсека НАТО мета президента Росії  у ядерних погрозах до світу — це зменшити кількість допомоги від союзників для України. Тому, Єнс Столтенберг вважає, що Захід не має робити того, що хоче Путін, адже це безпечний сигнал для диктаторів інших країн. Про це голова Північноатлантичного альянсу розповів в інтерв’ю німецькому виданню Deutsche Welle.

Якщо ми це зробимо, Путін переможе – Генсек НАТО Єнс Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Столтенберг називає сьогоднішні часи драматичними для Європи, НАТО та Німеччини через війну в Україні, постійні ракетні обстріли та ядерні погрози Володимира Путіна.

Незважаючи, на всі погрози з боку Росії Генеральний секретар НАТО впевнений, що українську волю до свободи та боротьби Путін не зламає. А Захід буде підтримувати Україну військовою допомогою. В інтерв’ю Єнс Столтенберг особливо відзначив ППО, яке передала Німеччина для України.

Німецьке видання запитало у Генсека стосовно ядерних погроз Путіна. Столтенберг відповів, що НАТО постійно стежить за рухом російських військ і можливою підготовкою до ядерної атаки. За його словами шанси на ядерний удар низькі, але НАТО готове до будь-яких ситуацій і попередив, що Росія у такому разі отримає серйозні наслідки.

Також, Єнс Столтенберг заявив, що Росі не залякає НАТО своїм ядерним шантажем і план Путіна зазнає невдачі. Інакше, якщо Європа та світ злякається, то Путін переможе, сказав очільник НАТО.

"Якщо ми це зробимо, в Україні переможе президент Путін", — повідомив Єнс Столтенберг, маючи на увазі припинення допомоги для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 17 жовтня і до кінця місяці НАТО почали в Європі військові ядерні навчання.

Також "Коментарі" писали про заяву Резнікова, який повідомив, що Україна вже де-факто в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.dw.com/uk
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини