Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ми пройшли довгий шлях і де-факто приєдналися до НАТО – Олексій Резніков
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми пройшли довгий шлях і де-факто приєдналися до НАТО – Олексій Резніков

Україна все ближче до НАТО.

13 жовтня 2022, 15:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков після зустрічі з Єнсом Столтенбергом повідомив у своєму акаунті на Twitter, що Україна де-факто вже приєдналась до НАТО.

Ми пройшли довгий шлях і де-факто приєдналися до НАТО – Олексій Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков. Фото з відкритих джерел

Український чиновник у повідомлені подякував Генеральному секретарю Північноатлантичного союзу за постійну підтримку України. Також Резніков написав, що Україна творить для безпеки всього світу значний внесок.

Міністр Оборони України також впевнений у тому, що українська перемога та проведені реформи зможуть відкрити новий простір для України.

Такі заяви Олексія Резнікова прозвучали після того, як Україна презентувала учасникам "Рамштайн 6" результати з безпекою та контролем зброї, яку надають міжнародні партнери. Також Резніков додав, що наразі існує повна довіра між Україною та усіма членами "Рамштайн 6".

Оригінальне повідомлення Міністра оборони України Олексія Резнікова у Twitter можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр розвідки Естонії повідомляв НАТО про можливу війну з боку Російської Федерації. На такі заяви естонської розвідки Північноатлантичний союз відреагував дуже критично та назвав естонців шизофрениками-прибалтами. Естонія за останніми даними встигла передати Україні різної допомоги на суму в 1% ВВП власної країни.

Також "Коментарі" писали про заяву Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, який повідомив, що над Україною можуть закрити небо. Генсек зазначив, що наразі головним пріоритетом для постачання зброї до України будуть системи протиповітряної оборони. Така заява прозвучала після масового обстрілу України 10 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини