Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україні допоможуть закрити небо: генсек НАТО зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні допоможуть закрити небо: генсек НАТО зробив заяву

Столтенберг пообіцяв, що пріоритетом військової допомоги Україні стане посилення ППО

12 жовтня 2022, 13:15 comments2405
Поділіться публікацією:

Члени НАТО рішуче налаштовані посилити протиповітряну оборону України. Це стане пріоритетом воєнної допомоги. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на рейтингове видання The Washington Post.

Україні допоможуть закрити небо: генсек НАТО зробив заяву

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

Єнс Столтенберг звернувся із закликом до країн-членів НАТО активніше включитися в роботу з надання Києву сучасних засобів ППО на тлі ракетних атак Росії, що почастішали.

"Ми розглянемо, як збільшити підтримку України та головним пріоритетом буде посилення протиповітряної оборони України", — заявив Столтенберг.

Він також заявив, що масований ракетний обстріл цивільної інфраструктури в Україні є прямим свідченням того, що путінський режим дуже слабкий і не бачить іншої альтернативи, окрім того, як воювати з мирним населенням України.

Єнс Столтенберг похвалив ЗСУ за блискучу роботу та вміння тримати імпульс. Це дуже помітно на тлі того, що Росія зазнає невдачі через невдачу і в істериці починає обстрілювати громадянську інфраструктуру.

Варто зазначити, що заяву генсек НАТО зробив сьогодні у Брюсселі під час відкриття чергової зустрічі щодо оборони України у форматі "Рамштайн".

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський заявив, що очікує від засідання міністрів оборони країн НАТО та партнерів у форматі "Рамштайн", яке відбудеться сьогодні, 12 жовтня, прогресу щодо надання Україні засобів протиповітряної та протиракетної оборони. Чи виправдаються очікування? Чи реальні проривні рішення у рамках "Рамштайн-6"? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини