Головна Новини Суспільство Війна з Росією Якими свічками краще запастись українцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Якими свічками краще запастись українцями

Українці запасаються свічками через проблеми з електрикою

2 листопада 2022, 23:43
Поділіться публікацією:

З причини частих перебоїв з  подачею електрики, наші співвітчизники скуповують свічки.  Тепер пропонують  цей товар в широкому асортименті, але, які  з них краще  придбати, аби   така продукція  слугувала довго та якісно, а  ціна  відповідала якості товару.

Якими свічками краще запастись українцями

Українці запасаються свічками (фото з відкритих джерел)

Свічки з бджолиного воску

Така  продукція безпечна, не має різкого запаху і є  екологічною. Їх віск  при використанні тільки плавиться і від них не має кіптяви. Коштують   тонкі свічки біля 100 грн за набір.

 Свічки з рослинного воску

 Таку  продукцію  готують з  сумішей різних олій.  Тому їх властивості мають відмінності.З пальмового воску  продукція горить  без запаху.  Але такі свічки крихкі, легко ламаються.  З соєвого воску свічка, яка горить,   дає "молочний" запах.З кокосового воску  продукція дорожча за пальмову і соєву, але й горить довше (1 см — до 5 годин).   Такі свічки не завжди  можна  придбати в магазині. Ціна стартує від 100 грн за невелику  свічку.

Парафінові

Парафін є продуктом  перегонки нафти. Без домішок і без додаткового очищення   така продукція може  мати неприємний запах. Тому у свічки з парафіну  додають ароматизатори.

При використанні  парафінової   продукції  роблять  невелику перерву між горінням та провітрюють кімнату.

Ціни на парафінові свічки невеликого розміру стартують від 20 грн.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Шмигаль звернувся до українців з проханням готуватися до складної зимиЯк наголошує  очільник уряду,  співвітчизники повинні підготуватись до важкої зими та придбати в запас все необхідне. За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля,  мешканці України мають   терміново   подбати про себе та мати в запасі необхідні речі.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини