Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шмигаль звернувся до українців з проханням готуватися до складної зими: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль звернувся до українців з проханням готуватися до складної зими: подробиці

Українці мають готуватися до складної зими та мати запаси всього необхідного

1 листопада 2022, 22:25
Поділіться публікацією:

Як наголошує  очільник уряду,  співвітчизники повинні підготуватись до важкої зими та придбати в запас все необхідне. За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля,  мешканці України мають   терміново   подбати про себе та мати в запасі необхідні речі. Про це  керівник уряду  повідомив  в Telegram.

Шмигаль звернувся до українців з проханням готуватися до складної зими: подробиці

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

Як інформує посадовець,  представники уряду продовжують   вести домовленості  із закордонними  партнерами про  те, щоб збільшити поставки  обладнання, аби відновити  інфраструктуру. Ще уряд веде перемовини  про  постачання мобільних джерел живлення й обігріву.

"Вже 12 країн погодилися допомагати, а багато хто допомагав і до цього. Наприклад, системні оператори деяких країн Європи передавали "Укренерго" обладнання останні 8 місяців", -  повідомив очільник уряду.

Шмигаль  стверджує, що в  нашій країні накопичені  і ще  будуть резерви, щоб відновити поруйновану війною інфраструктуру.

За його словами, країна   готує та накопичує  запаси  додаткового обладнання, тому  її мешканці  теж  повинні   підготуватись  до важкої зими та  зробити запас  необхідних речей.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шмигаль дав відповідь – чи готова Україна розпочати опалювальний сезон. Житловий фонд на 100% готовий до старту опалювального сезону. При цьому йдеться про населені пункти, які розташовані в тилу, подалі від тієї лінії, де проходить фронт. Таку заяву зробив глава уряду Денис Шмигаль. Прем'єр-міністр зазначив, що російські загарбники не перестають обстрілювати критичну інфраструктуру. Найбільше ударів припадає на об'єкти енергетики.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини