Головна Новини Суспільство Війна з Росією Які території в Україні Путін хоче забрати: неочікувані забаганки диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Які території в Україні Путін хоче забрати: неочікувані забаганки диктатора

Насправді Путін хоче захопити не тільки ті регіони, які позначив у конституції РФ як російські

сьогодні, 16:18 comments2060
Поділіться публікацією:

Головна мета російського диктатора Володимира Путіна залишається незмінною — прагнення захопити всю територію України, а не обмежуватися окремими регіонами. Тому будь-які перемовини про припинення війни не зупинять агресора, заявив в ефірі телемарафону військовий оглядач групи  "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, коментуючи інформацію видання Bild, згідно з якою росіяни нібито планують до 2026 року захопити Харків, Дніпро та Запоріжжя, після чого можуть зупинити війну.

Які території в Україні Путін хоче забрати: неочікувані забаганки диктатора

Володимир Путін

"З одного боку, це відповідає дійсності, а з іншого — ні. Тому що мета Путіна — це захоплення всієї України. Він не буде зупинятися на якійсь межі", — підкреслив експерт.

Коваленко зазначив, що матеріал Bild достовірний лише на 50% щодо планів Путіна, оскільки російський диктатор має ширші амбіції. Він нагадав, що Росія внесла до своєї конституції тимчасово окуповані Луганську, Донецьку, Запорізьку, Херсонську області та Крим як "російські".

За його словами, у матеріалі Bild згадується лівобережна частина Херсонської області. Але, додає він, не зрозуміло, що стосовно правобережжя?

"Вона також є у планах російських окупантів. А що стосовно Миколаївської, Одеської області? Про Одесу взагалі постійно російські окупанти говорять. І для росіян це важливий напрямок виходу до Придністров'я і безпосереднього заходження на територію самої Молдови", — сказав Коваленко.

Водночас експерт вважає, що реалізація планів щодо Лівобережжя у встановлені строки є "абсолютно нереалістичною".

Коваленко також наголосив, що Росія може використати можливу паузу в бойових діях чи перемовини лише для накопичення ресурсів з метою відновлення наступу. На його думку, рік, півтора чи два роки паузи дозволять Росії накопичити ресурси та почати нову, інтенсивнішу хвилю наступу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про найближчі цілі російських загарбників на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини