Головна Новини Суспільство Війна з Росією Які області України звільнять першими під час контрнаступу та у якому році закінчиться війна, - нові прогнози магів
commentss НОВИНИ Всі новини

Які області України звільнять першими під час контрнаступу та у якому році закінчиться війна, - нові прогнози магів

Уже цієї весни ЗСУ розпочнуть масштабний наступ. Після якого, ми повертатимемо окуповані території та виганятимемо російську армію з нашої землі. Про це в ефірі «УНІАН» розповів екстрасенс, маг Роман Шептицький, пишуть "Коментарі"

10 квітня 2023, 13:15 comments11207
Поділіться публікацією:

"Зовсім скоро ми звільнимо Запорізьку та Херсонську області. Після початку звільнення південних областей України, може з'явитися загроза з боку Білорусі", — зазначив Роман

Які області України звільнять першими під час контрнаступу та у якому році закінчиться війна, - нові прогнози магів

Коли закінчиться війна в Україні

Інформація про наступ не є стовідсотковою, однак, як показують карти, з боку цієї країни можуть бути повітряні обстріли, каже Шептицький. Звільнення областей відбуватиметься почергово.

 "Далі будемо звільняти Донецьку і Луганську області. Згодом ми повернемо і Крим", — додав Шептицький

Процес буде тривалим, і надто складним. Та, зауважує маг: окупанти зникнуть з нашої землі.

"Проте "бавовна" в Криму продовжуватиметься, тому не сумнівайтеся, що все це "гадство" буде вигнане з наших територій", — резюмував екстрасенс.

Загалом же, ситуація на фронті може бути напруженою ще близько чотирьох років.

"Це не означає, що весь цей час продовжуватимуться активні бойові дії. Ще раз наголошую, що цього року є всі шанси "добити" ворога, але те, що ці роки будуть неспокійними – точно", — підсумував Шептицький.

Уже найближчих п’ять місяців, на Україну чекають випробування не лише на фронті, а й на мирних територіях. Буде колотнеча, каже екстрасенс. Це пов’язане з ситуацією з УПЦ МП. Від того, наскільки швидко, ми рішимо це питання, залежить і дата нашої перемоги, підсумував маг.

Як писали "Коментарі", коли очікувати наступних обстрілів Росії: які дні у квітні будуть небезпечними, — екстрасенс Ясновидиця, фіналістка шоу "Битва екстрасенсів" Марія Тиха дала новий прогноз на квітень, що стосується війни в Україні та боїв на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини