Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли очікувати наступних обстрілів Росії: які дні у квітні будуть небезпечними, - екстрасенс
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли очікувати наступних обстрілів Росії: які дні у квітні будуть небезпечними, - екстрасенс

Ясновидиця, фіналістка шоу «Битва екстрасенсів» Марія Тиха дала новий прогноз на квітень, що стосується війни в Україні та боїв на Донбасі

6 квітня 2023, 13:15 comments2006
Поділіться публікацією:

За твердженнями відьми, окремі дні цього місяця будуть небезпечними. Такий прогноз екстрасенс дала  в ефірі "УНІАН", пишуть "Коментарі". Росія продовжить вчиняти злочини на українській землі, зазначила Тиха. Є дати, коли слід бути дуже обережним та пильним.

Коли очікувати наступних обстрілів Росії: які дні у квітні будуть небезпечними, - екстрасенс

Ясновидиця розповіла, у які дні квітня слід бути обережним

"Найнебезпечнішими датами будуть ті, на які припадає Великдень", — сказала Марія.

Адже, у ці дні країна-агресорка, як вважає ясновидиця, влаштує масований ракетний обстріл. Особливо небезпечними будуть і  12-13 квітня. Також, фіналістка шоу "Битва екстрасенсів" окреслила і такі дати "16, 18, 19, 23, 25, 27 квітня".

"У ці дні можуть бути обстріли біля різних церков і храмів через те, що зараз ми "виселяємо" УПЦ МП", — резюмувала Тиха.

Стосовно міст, екстрасенс додала, що бачить небезпеку для Одеси, Полтави, Дніпра, Харкова, Івано-Франківська, Запоріжжя, Хмельницького та столиці.

"Також дуже "фонить" Мелітополь, але поки не зрозуміло чому, адже він окупований", — підсумувала ясновидиця.

Як писали "Коментарі" Резніков озвучив прогноз щодопереговорів з РФ та закінчення війни. Олексій Резніков виключив мирні домовленості з Путіним.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що 45-й президент США Дональд Трамп уже прославився низкою скандальних заяв щодо війни в Україні. Ексглава Білого дому вже заявляє, що йому знадобиться цілодобово, що посадити за стіл переговорів Володимира Зеленського та Володимира Путіна, завершивши війну в Україні. Тепер же в інтерв'ю Fox News один з лідерів Республіканської партії заявив, що російський диктатор Путін врешті-решт захопить всю територію України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини