Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков озвучив прогноз щодо переговорів з РФ та закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков озвучив прогноз щодо переговорів з РФ та закінчення війни

Олексій Резніков виключив мирні домовленості з Путіним

5 квітня 2023, 12:25 comments1466
Поділіться публікацією:

Україна не погодиться сісти за стіл переговорів із Путіним чи його представниками. При цьому війна в Україні може закінчитися цього року. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "NV" зробив міністр оборони України Олексій Резніков.

Резніков озвучив прогноз щодо переговорів з РФ та закінчення війни

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Глава Міноборони України виключив можливість підписання мирних домовленостей з Росією. Він нагадав, що президент України Володимир Зеленський заявив, що не сідатиме за стіл переговорів із Володимиром Путіним.

"По-друге, український народ на це не піде, якщо ви почитаєте всі останні соціологічні дослідження, то все за перемогу, за звільнення наших територій ніхто не домовлятиметься... Третє — парламент України відображає думку народу. Тому всі наші партнери повинні розуміти: ми не йтимемо на компроміси", — наголосив Олексій Резніков.

Він заявив, що командування готове до переговорів лише на умовах України, тобто після виведення російських військ із подальшим узгодженням щодо репарацій та контрибуцій.

"Так що нічого не зміниться за будь-яких обставин. Позиція президента, народу, позиція партнерів, моя особиста позиція ми всі збігаємось, зради не буде", — додав Резніков.

Міністр назвав війну в Україні найбільшою на планеті з часів Другої світової. Він зазначив, що зараз конфлікт переріс у війну ресурсів "західного світу проти ресурсів орків".

На його думку, війна не може тривати довго, оскільки світ пам'ятає про злочини Росії в Україні.

"Я думаю, ця війна скоро закінчиться. Звичайно, хотілося б, щоб вона і не починалася, але особисто я вірю цього року як у рік перемоги", — констатував Резніков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Резніков розповів, як просувається питання західних літаків для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 квітня 2023, 11:46

Перш, ніж підписувати капітуляцію, Росії треба висунути вимоги зміни Земуністичної влади. Не можна вести переговори з корумпованими брехунами. Також висувати вимоги реформ і припинення розкрадання власної країни. Інакше Росії не уникнути розграбування фінаншистами Гетманцева Яресько Маркарової Гонтаревої. Треба використовувати слабкі місця корумпованих: не бажання змінюватися і ставати на шлях виправлення і доброчесності, брати на себе відповідальність.


Новини