Головна Новини Суспільство Війна з Росією Які ціни на продукти ставлять окупанти у Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Які ціни на продукти ставлять окупанти у Маріуполі

Базові продукти продають маріупольцям з націнкою в 200-300%

23 липня 2022, 15:44
Поділіться публікацією:

Які ціни на продукти ставлять окупанти у Маріуполі

Супермаркет. Фото з відкритих джерел

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники встановлюють космічні ціни на харчові продукти. Про це повідомляється в Telegram-каналі Маріупольської міської ради.

Так, питна вода на розлив продається по 4 гривні за 1 літр. Буханець білого хліба коштує 25 гривень. Кілограм м'яса продається за ціною 500 гривень. Десяток курячих яєць – 45 гривень.

У мерії зазначають, що базові продукти продають маріупольцям із націнкою у 200-300%. І це відбувається з огляду на той факт, що у Маріуполі зараз практично немає роботи та багато людей залишилися без грошей.

"Таким чином, російські окупанти та їх посібники, з одного боку, підштовхують людей йти на принизливі та небезпечні роботи з розмінування територій та збирання завалів, а з іншого – просто обкрадають і без того змучене населення", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що у тимчасово окупованому Херсоні встановили нові ціни у магазинах. Гель для душу продають за ціною 450 гривень, а шампунь можна придбати більш ніж за 600 гривень. Упаковка мила з 5 штук коштує городянам 340 гривень. Докладніше про ціни в супермаркетах читайте у нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що в Україні з початку війни значно змінилися середні ціни на харчові продукти. За цей період подорожчало м'ясо, молочні продукти та овочі. Наприклад, цінник на білокачанну капусту збільшився майже вдвічі від початку війни. Проте є й продукти, які стали дешевшими з лютого – яловичина подешевшала на кілька гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини