Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як воюють колишні в'язні: у ЗСУ похвалилися першими результатами
commentss НОВИНИ Всі новини

Як воюють колишні в'язні: у ЗСУ похвалилися першими результатами

Більшість із них вмотивовані та готові навчатись

12 вересня 2024, 22:28
Поділіться публікацією:

Рішення поповнювати колишніми ув'язненими лави ЗСУ було абсолютно правильним. Люди, які прийшли в армію з тюрм, показують позитивні результати на полі бою, розповів заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.   

Як воюють колишні в'язні: у ЗСУ похвалилися першими результатами

ЗСУ поповнили колишні в'язні. Фото з відкритих джерел

"Можемо говорити про те, як проявляють себе колишні ув'язнені, що потрапили до нашої бригади. За словами всіх наших командирів, у підрозділах, в яких є такі бійці, це дуже вмотивований та заряджений особовий склад", — повідомив Максим Жорін.

Він розповів, що колишні в'язні вже виконують бойові завдання в складі Третьої штурмової, зокрема брали участь в наступальних діях на Харківщині.

"Більшість з них проявили себе достойно. Крім того, вони готові працювати та навчатися. Не можу відповісти про ситуацію в інших підрозділах. Судячи з нашого досвіду, можу сказати, що дати можливість ув'язненим захищати свою країну було вдалим рішенням", — зазначив майор ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс перемогла у дебатах кандидата від республіканців Дональда Трампа за рахунок впевненості та наступальної тактики, заявив політолог Володимир Фесенко. Політолог відзначив, що в наступальності та зовнішніх невербальних проявах емоцій Гарріс успішно зіграла на полі Трампа і, можливо, саме тому перемогла в дебатах.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що підготовка російських загарбників до контрнаступу на Курщині була очевидна ще тиждень тому, коли ворог почав накопичувати боєприпаси поблизу лінії зіткнення, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Бронеколона з 56 одиниць техніки прорвала нашу оборону біля Коренево і з півдня врізалась в Снагість. Одночасно ворог завдав удару піхотними групами зі східного напрямку в напрямку 10-е Жовтня — Вишнівка. Вишнівку підтиснули з півдня і сходу, а тому не готовий сказати, що там зараз. Як і не зрозуміло, що в Снагості", — розповів офіцер ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини