Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як справедливо завершити війну в Україні: на Заході назвали єдиний спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як справедливо завершити війну в Україні: на Заході назвали єдиний спосіб

Для настання миру тиран має втратити владу, вважає Саймон Тісдал

17 березня 2024, 16:50 comments2684
Поділіться публікацією:

Більше двох років вже триває повномасштабна війна в Україні, але є єдиний надійний спосіб  назавжди покласти край протистоянню. Проте, якщо піти на перемир'я на умовах Кремля, то це додасть Володимиру Путіну сміливості обирати нові цілі для експансії.

Як справедливо завершити війну в Україні: на Заході назвали єдиний спосіб

Коли закінчиться війна в Україні (фото з відкритих джерел)

Таку думку публікує оглядача журналу Observer із закордонних справ Саймона Тісдалла The Guardian. На думку аналітика, мир не настане, поки тиран не втратить владу.

"Єдиний надійний спосіб назавжди покласти край цій війні на справедливих умовах — це усунути від влади будь-якими доступними законними засобами месіанського масового вбивцю, який її почав: Володимира Володимировича Путіна", — наголосив експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ватикан зробив нову заяву про мирні переговори, після скандальних слів Папи Римського. У Ватикані вдруге прокоментували скандальну заяву Папи Римського щодо мирних переговорів між Україною та Росією. Держсекретар Ватикану Пʼєтро Паролін заявив, що умови для мирних переговорів мають йти від обох країн, однак агресор першим повинен припинити воєнні дії. 

Пʼєтро Паролін в інтерв’ю для італійського видання Corriere della Sera відреагував на критику щодо заяви Папи Римського у якій він закликав Україну "підняти білий прапор" та почати мирні переговори з Росією щодо закінчення війни. Паролін пояснив, що обидві країни мають йти на зближення щодо переговорів, але Росія перша має припинити бойові дії.

Паролін додав, що слова Папи Римського у яких він говорить про необхідність України йти на мирні переговори слід сприймати як прояв сили.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 березня 2024, 17:12

Наша пісня гарна будемо співати її знов знов і знов. Юдейські наративи: спровокувати напад і повторювати їх. 2 роки цих розбірок гинуть а Україна так нічому і не навчили. Малоправославні верещали від болю але продовжували їсти кактус. Вони так і загинуть наполягаючи на своєму не поступившись нацистськими поглядами якими їх засліпили юдейці. Історія Німеччини Гітлера повторюється.


Новини