Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як Росія готується до другого етапу війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Росія готується до другого етапу війни

Росія буде продовжувати нападати на Україну і для цього проводить відповідну підготовку

21 квітня 2023, 14:41
Поділіться публікацією:

Російська еліта потрапила до пастки власних імперських уявлень і тепер буде продовжувати агресію проти України, доки повністю не захопить нашу країну. В її агресії можлива лише оперативна пауза, яку РФ хоче використати для доукомплектування та навчання війська. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Олега Жданова ТСН. Зупинити рашистів можуть лише ЗСУ.

Як Росія готується до другого етапу війни

Росія готується до другого етапу війни

За словами експерта, зараз РФ проводить стратегічне приготування до другого етапу війни, мета якого захоплення Києва та всієї України. Для цього, зокрема, ще раніше прийнято рішення про збільшення чисельності армії до 1,5 мільйона осіб, часткову мобілізацію, електронні повістки, формування додаткових 16 дивизій.

 "Вони зрозуміли, що діюча штатна чисельність та структура армії не відповідають політичним завданням, які перед нею ставлять", — зазначає експерт.

Але перед переходом до неминучого другого етапу по спробі захоплення більшої частини України РФ хоче виторгувати собі оперативну паузу.

"Їм потрібна оперативна пауза, що укомплектувати та поповнити війська, а потім буде другий етап. Як тільки вони зберуть військо, вони знов підуть у наступ, — каже Жданов". 

- Путін не може дозволити собі програти чи навіть піти на якісь компроміси в цій війні, — також зазначає Олег Жданов. — Оскільки він сам поставив себе в позицію, що він переможець, імператор, а імперія повинна приростати територіями. Якщо він обіцяв "звільнити" Донбас, то він повинен його "звільнити". Тому вони продовжують атакувати, незважаючи на шалені втрати. Вони не зупиняться, це лише початок.

При цьому РФ не буде рахуватися з втратами власного населення. Про що свідчить назва нових підрозділів, які називають не мотострілецькими, а стрілецькими.

- А це означає, що в цих полках не буде важкої бронетехніки. Її просто катастрофічно не вистачає, — звертає увагу експерт. - Фактично, електронна повістка — це загальна мобілізація. Вони повністю беруть під свій контроль військовозобов'язане населення, а це 15-17 мільйонів осіб мобілізаційного резерву, якщо вірити відкритим даним. І я не здивуюсь, якщо як під час Сталінградської битви, вони будуть видавати одну рушницю на двох. Одному рушницю, іншому — набої. Бо одного обов'язково вб'ють і інший скористається і тим, і тим.

Тим часом, Україні загрожують нові повені

ЗМІ дізналися, кого використовує Москва, щоб допомога Україні від Німеччини припинилася

Кремль зняв інтригу – чи час готуватися росіянам до нової хвилі мобілізації.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини