Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як Путін готує жителів півдня до «референдуму»: ексклюзивні фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Путін готує жителів півдня до «референдуму»: ексклюзивні фото

На півдні України окупанти вже почали готувати українців до так званого "референдуму" у вересні

13 липня 2022, 16:35
Поділіться публікацією:

Українська розвідка має інформацію про те, що після провалу головної мети з окупації в короткий термін усієї території України в Кремлі вирішили зосередитися на іншому завдання, а саме – на анексії тимчасово захоплених територій сходу та півдня України. У розпорядженні порталу "Коментарі" з'явилися ексклюзивні фото, як у окупованих містах Запорізької області ведеться агітаційна робота серед населення. Окупанти намагаються підготувати людей до так званого референдуму.

Як Путін готує жителів півдня до «референдуму»: ексклюзивні фото

Південь України. Фото: із відкритих джерел

Як відомо, у Кремлі люблять символізм та прив'язку до різних знакових дат. Ось і "референдуми" в окупованих українських областях вирішили провести 11 вересня "єдиний день голосування Росії".

У тимчасово окупованому Мелітополі росіяни явно готуються до так званого "референдуму", адже рашисти розклеїли містом пропагандистські борди. А у Бердянську росіяни розвісили борди, де називають окуповане місто "своїм". Проте мешканці кожного міста, де поки що господарюють окупанти, нагадують: Мелітополь, Бердянськ, Приморськ, Токмак, Василівка, Пологи – це Україна. І жодному кремлівському карлику зі своїм пухнастим м'ясом цього не змінити. Партизанський рух теж робить свою справу, розклеюючи листівки про те, що колаборантам ще доведеться розплачуватись за свою зраду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — генерал-майор Марченко дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава МЗС України Дмитро Кулеба назвав кінцевий пункт на переговорах України та Росії.

Як Путін готує жителів півдня до «референдуму»: ексклюзивні фото - фото 2

Як Путін готує жителів півдня до «референдуму»: ексклюзивні фото - фото 3

Як Путін готує жителів півдня до «референдуму»: ексклюзивні фото - фото 4

Як Путін готує жителів півдня до «референдуму»: ексклюзивні фото - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини