Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як покращити мобілізацію: в ЗСУ озвучили пропозиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Як покращити мобілізацію: в ЗСУ озвучили пропозиції

Для підвищення престижу служби в армії Україна має брати приклад в Ізраїлю

27 січня 2024, 18:11
Поділіться публікацією:








Українська влада має працювати над підвищенням престижу військової служби, щоби покращити успішність мобілізації. Про це розповів начальник служби зв’язків з громадськістю 47-ї Окремої механізованої бригади "Маґура" Дмитро Лазуткін, передає портал "Коментарі".

Як покращити мобілізацію: в ЗСУ озвучили пропозиції

В Україні посилюють мобілізацію. Фото з відкритих джерел

За словами Дмитра Лазуткіна, військова служба має стати трампліном у кар'єрі, зокрема у державних структурах. Для цього, відзначив він, Україні потрібно впроваджувати досвід Ізраїлю.

"У контексті мобілізації дуже важливо інституційно підвищувати престиж військової служби. Людина має розуміти, що служба в армії згодом стане для неї соціальним ліфтом, як ми це бачимо Ізраїлі. Без служби у війську там важче вибудовувати навіть свою подальшу кар'єру, особливо в державних структурах. Так має бути й у нас", — заявив військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян.

"Коментарі" також писали, що Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини