Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як підрив Каховської ГЕС вплине на можливості українського війська, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Як підрив Каховської ГЕС вплине на можливості українського війська, - експерт

Окупанти пішли на такий крок, оскільки у них є страх форсування Дніпра Силами оборони України

6 червня 2023, 10:35
Поділіться публікацією:

У цьому переконаний військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. Він також зауважив, що дії росіян можна назвати черговим актом тероризму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "УНІАН".

Як підрив Каховської ГЕС вплине на можливості українського війська, - експерт

Підрив Каховської ГЕС. Фото з відкритих джерел

"Підрив Каховської ГЕС є ще одним проявом геноциду, спровокованою екологічною катастрофою, але головне те, що це демонстрація рівня страху в окупантів. Вони настільки налякані і бояться форсування Дніпра СОУ, що пішли на підрив дамби", — зазначив Коваленко.

Разом з тим, за його словами, критичних наслідків Збройним Силам України ця ситуація не завдасть. Однак, постраждає мирне населення та природа.

"Від збільшення рівня води потерпатиме в першу чергу Лівобережна Херсонщина і ті лінії оборони, які російські окупаційні війська всі ці місяці гарячково рили".

"Тим не менш, буде завдано непоправної шкоди екології, будуть затоплені прибережні села, постраждають люди, яких російські війська нову позбавляють даху над головою. Тільки повне звільнення українських територій і вигнання окупантів зупинить цей нескінченний терор", — підкреслив він.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У Зеленського відреагували на підрив дамби Каховської ГЕС: може статися ще одна катастрофа. У зв'язку з подіями президент збирає засідання Ради нацбезпеки та оборони.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Зеленський скликає екстрене засідання РНБО через підрив Каховської ГЕС. Після підриву Каховської ГЕС усі служби піднято по тривозі, проводиться евакуація населення. Через надзвичайну ситуацію, що склалася через підрив окупантами греблі Каховського водосховища, президент України скликає екстрене засідання РНБО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини