Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як окупанти залучають дітей до участі у війні: що вони роблять
commentss НОВИНИ Всі новини

Як окупанти залучають дітей до участі у війні: що вони роблять

Росіяни змушують дітей проходити навчання з управління безпілотниками

15 травня 2024, 21:48
Поділіться публікацією:

Навчання дітей основ пілотування БПЛА та залучення школярів і студентів до військово-промислового виробництва стало нормальним явищем для терористичної Росії.

Як окупанти залучають дітей до участі у війні: що вони роблять

Ворог залучає дітей до війни. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, Кремль вперто робить усі ставки на виховання таких собі "павликів морозових". Так, у тимчасово окупованому Скадовську відбулися змагання з пілотування БПЛА серед школярів. За першість боролися школярі молодших класів (8-12 років), а також старшокласники.

У Центрі спротиву зазначили, що перелік зухвалих злочинів Росії збільшується і тепер, крім залучення дітей до виробництва зброї, окупанти готуватимуть малолітніх до подальшого виконання бойових завдань.

Відзначається, що такі дії російської окупаційної влади суперечать міжнародним нормам і стандартам у сфері освіти, а також порушують їхнє право на невтручання у війну і на захист від військового використання. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що повторне вторгнення російської армії у Харківську область має спонукати українську владу переглянути підходи до питань будівництва фортифікаційних споруд та загальної мобілізації, наголосив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на Харківщині російська армія намагається закріпитись на північних околицях Вовчанська, щоби продовжити просування з метою захоплення міста. Російський міністр поскаржився, що головною причиною дефіциту поліцейських є низька заробітна плата. За його словами, у Москві нестача дільничних зараз становить 75%, що свідчать про те, що "один співробітник органів внутрішніх справ працює за чотирьох". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини