Головна Новини Суспільство Війна з Росією Інакше не буде "після перемоги". Які висновки має зробити держава з наступу РФ на Харківщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Інакше не буде "після перемоги". Які висновки має зробити держава з наступу РФ на Харківщину

Наступ росіян на Харківщину став холодним душем для всієї України

14 травня 2024, 22:23
Поділіться публікацією:

Повторне вторгнення російської армії у Харківську область має спонукати українську владу переглянути підходи до питань будівництва фортифікаційних споруд та загальної мобілізації, наголосив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Інакше не буде "після перемоги". Які висновки має зробити держава з наступу РФ на Харківщину

РФ продовжує наступ на Харківщині. Фото з відкритих джерел

"Ситуація на півночі Харківщини має стати для всієї країни холодним душем і в питанні фортифікацій, і в питанні мобілізації. Держава повинна перетворитися на тотальну машину спротиву, а всі сили мають бути спрямовані на допомогу фронту. Інакше не буде ніякого "після перемоги" України", — відзначив офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Чехії Петр Павел заявив, що Європа знаходиться на початку тривалої конфронтації з Росією. "Якщо ми цього не зробимо, це може призвести до значних ускладнень у майбутньому. Москва хоче відновити імперську велич Радянського Союзу, включно з його сферою впливу, про що Росія говорить відкрито. Ми повинні готуватися до того, що РФ не буде мирним партнером. Коли Росія діє проти наших інтересів, ми повинні протистояти їй. Інакше наш спосіб життя і наші цінності опиняться під загрозою", – заявив Петр Павел.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Україна до середини літа отримає достатню кількість зброї від міжнародних партнерів, що дозволить їй реально змінити ситуацію на фронті, вважає полковник запасу, військовий експерт Петро Черник. Військовий експерт наголосив, що на 95% забезпечення загарбників озброєнням на окупованій українській території здійснюється через залізницю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини