Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як Ин підставив Путіна: у розвідці розповіли, що не так зі снарядами, які КНДР передала РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Ин підставив Путіна: у розвідці розповіли, що не так зі снарядами, які КНДР передала РФ

У ГУР МО розповіли, що половина снарядів, які КНДР передала Росії, не спрацьовує

24 лютого 2024, 10:50 comments2736
Поділіться публікацією:

КНДР поставила Росії 1,5 млн. боєприпасів виробництва 1970-1980-х років сумнівної якості. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" розповів заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький.

Як Ин підставив Путіна: у розвідці розповіли, що не так зі снарядами, які КНДР передала РФ

Снаряди. Фото: із відкритих джерел

"На сьогодні, якщо взяти наявні статистичні дані, росіяни з КНДР вже завезли півтора мільйони боєприпасів. Але ці боєприпаси відносяться до 1970-х і 1980-х років. Там половина не спрацьовує, а решта потребує перед тим, як його застосовувати, або відновлення , або перевірки", — заявив Вадим Скібіцький.

Також представник української розвідки пояснив, у чому тут вигода для Північної Кореї.                                                                  

"Вона віддає старе, просить наростити виробництво у себе та просить натомість певні технології, зокрема ракетні, технології для виготовлення підводних човнів, для того, щоб розвивати свій оборонно-промисловий комплекс", — пояснили в ГУР Міноборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилася інформація, що Іран уже нібито відправив Росії 400 балістичних ракет класу "земля-земля". Йдеться, ймовірно, про Fateh-110 та Zolfaghar, які можуть стати великою проблемою для української протиповітряної оборони. Чому демократичний світ не зміг запобігти військово-технічній співпраці між Тегераном і Москвою (плюс – Північна Корея)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ракети KN-23 із КНДР: чому серйозна небезпека для України.                                   




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини