Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як ці потвори сплять вночі? Після обстрілу Чернігова у спецслужб просять розпочати полювання на нелюдів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як ці потвори сплять вночі? Після обстрілу Чернігова у спецслужб просять розпочати полювання на нелюдів

Країна-терорист завдала ракетного удару по Чернігову, в результаті якого загинуло за попередніми даними 11 осіб. Після цього волонтер Сергій Притула закликав спецслужби почати полювання на нелюдів і пообіцяв допомогти всім, чим потрібно

17 квітня 2024, 12:50
Поділіться публікацією:

Російських військових не можна назвати людьми, адже вони за наказом вбивають мирних людей у центрі українських міст.

Як ці потвори сплять вночі? Після обстрілу Чернігова у спецслужб просять розпочати полювання на нелюдів

Удар по Чернігову

"Уявіть рівень скотства російських військових, які обстрілюють наші міста. Отримує задачу відстрілятися по центру міста, по скупченню мирних людей, які на роботу йдуть чи в школу. Відстрілюється, потім повертається додому, цілує чи бʼє дружину та дітей (я не знаю, як у них там прийнято) та лягає спати. Як ці потвори сплять вночі? Як вони ще не повісились від усвідомлення того, що вони роблять?"
— написав у Фейсбуці Притула.

Він виловив сподівання, що українські спецслужби встановлять усіх винних у вбивстві мирних громадян.

"Сподіваюсь, що наші спецслужби їх відстежують і знищать, як того капітана підводного човна. Чи під час війни, чи після війни",
— відзначив Притула.

За його словами, якщо для таких цілей потрібне буде додаткове спорядження, то він допоможе і власними коштами, і відкриє збір.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що країна-терорист Росія нанесла ракетний удар по Чернігову. За інформацією міського голови В’ячеслава Чауса, росіяни вдарили трьома ракетами, які прилетіли практично в центр міста. В результаті якого загинуло щонайменше 11 людей, ще 20 отримали поранення. При цьому підкреслюється, що проводяться рятувальні роботи, кількість загиблих та постраждалих може збільшитися.

На черговий акт терору відреагував президент Володимир Зеленський. Він заявив, що трагедії в Чернігові могло б і не бути, якщо б Україна мала достатню кількість систем протиповітряної оборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дем"ян

17 квітня 2024, 13:06

Не треба чекати кінця війни. Пуйло треба винищити прямо зараз.

Ігор

17 квітня 2024, 12:22

Фюрер жодної кривавої нагоди не пропустить щоб не відзначитись черговою банальщіною. Своїх-95 вивіз як і всі корумповані багатії, а от якщо серед постраждалих є діти притягати треба батьків за неналежну турботу. Не хочете втрачати хлібну посаду біля бюджетного корита, щоб вивести дітей у безпечні країни, то чому не відводите дітей до укриття?


Новини