Головна Новини Суспільство Війна з Росією Атаки та жертв могло б не бути: Зеленський емоційно відреагував на удар по Чернігову
commentss НОВИНИ Всі новини

Атаки та жертв могло б не бути: Зеленський емоційно відреагував на удар по Чернігову

Президент знову нагадав, що в України катастрофічно мало коштів ППО

17 квітня 2024, 12:25 comments1697
Поділіться публікацією:

Ворожого удару по Чернігову, внаслідок якого загинули 10 людей, могло б не бути, якби Україна мала достатньо засобів ППО. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив президент України Володимир Зеленський.

Атаки та жертв могло б не бути: Зеленський емоційно відреагував на удар по Чернігову

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави зазначив, що відомо про 20 постраждалих та 10 загиблих внаслідок обстрілу Чернігова. Число жертв може збільшитися, оскільки триває рятувальна операція.

"Цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО і якби рішучість миру протидії російському терору теж була достатньою", — зазначив президент.

Володимир Зеленський наголосив, що Україні вистачає рішучості для боротьби з російською агресією, але потрібна достатня рішучість партнерів.

"Терористи здатні ламати життя лише тоді, коли спочатку їм вдається залякати тих, хто здатен зупинити терор і захистити життя. Рішучість має значення. Підтримка має значення. Української рішучості достатньо. Потрібна достатня рішучість партнерів і достатня підтримка, яка її відображатиме" — додав Зеленський.

Зазначимо, сьогодні вранці у Чернігові пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Пізніше місцева влада підтвердила, що росіяни вдарили по місту.

Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус повідомив, що ворог вдарив трьома ракетними ударами практично центром міста. Є загиблі серед цивільних. Є багато поранених і зараз працюю рятувальники, працюю наші медики, надають необхідну допомогу. Наразі вже створено штаб і надаватиметься вся необхідна допомога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини