Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як бути з Харковом: Зеленський зробив заяву після засідання Ставки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як бути з Харковом: Зеленський зробив заяву після засідання Ставки

Володимир Зеленський провів Ставку, основне питання стосувалося захисту Харкова

8 квітня 2024, 18:00 comments6381
Поділіться публікацією:

Глава українців Володимир Зеленський повідомив про наміри зміцнити сили протиповітряної оборони (ППО) та радіоелектронної боротьби (РЕБ) у Харківській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент повідомив у себе в Telegram.

Як бути з Харковом: Зеленський зробив заяву після засідання Ставки

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Основне питання – Харків, захист міста від російських ударів та можливість зміцнити наші ППО та РЕБ на Харківщині", — зазначив лідер українців.

Також були заслухані доповіді військових з фізичного захисту об'єктів енергетики та результативності збивання дронів і ракет.

"Будуть окремі завдання для наших дипломатів щодо роботи з партнерами заради нових систем ППО для України", — повідомив президент.

Глава держави висловив подяку всім, хто на центральному рівні і в самому Харкові та Харківській області максимально активно працює, щоб відновити для людей можливість нормально жити.

Водночас головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський надав інформацію про ситуацію на основних бойових напрямках.

"Тримаємо позиції. Головне зараз — ефективна логістика", — додав президент.

Крім того, він окремо зазначив, що розвідка та спеціальні служби працюють над новими кроками для зменшення російського потенціалу війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на нинішній стадії російсько-української війни залишається вкрай складною для України. Противник не тільки тисне вздовж усієї лінії фронту та тероризує дронами та ракетами нашу енергосистему, а також цілеспрямовано стирає з лиця землі мирні міста, а й явно готує нову хвилю наступу. Україна, у свою чергу, намагається послабити ворожий потенціал своїми дроновими ударами, які набувають все більш далекобійного відтінку. Але нам катастрофічно не вистачає допомоги партнерів, що періодично пишуть самі західні медіа. Спеціально для порталу "Коментарі" експерти проаналізували те, що відбувається на військових і дипломатичних фронтах нашої війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини