Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ядерного удару по Україні не буде: пояснення Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Ядерного удару по Україні не буде: пояснення Буданова

Глава ГУР Буданов підкреслив, що миру не буде, доки Росія існує в такому вигляді, як зараз

21 червня 2023, 14:00 comments1827
Поділіться публікацією:

Незважаючи на погрози, які не припиняються з боку Кремля на адресу України, найвище керівництво РФ не піде на ядерний удар по Україні. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю журналу The Economist висловив голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Ядерного удару по Україні не буде: пояснення Буданова

Кирило Буданов. Фото: УП

"Як керівник розвідки я прямо кажу, що цього не станеться. За всієї моєї неприязні до РФ, ідіотів у керівництві там не так багато", — заявив Буданов.

Глава ГУР зазначив, що світ неможливий без стратегічної поразки Росії та переформатування влади.

"Або всі вийдуть з війни одночасно, або один бік програє, а інший виграє. Інших варіантів немає", — підсумував Кирило Буданов.

Раніше диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не потребує бити по Україні ядерною бомбою. Він сказав, що ідея використовувати тактичну ядерну зброю не подобається і вона ставиться до неї негативно.                                                                    

Зазначимо, президент Сполучених Штатів Америки (США) Джо Байден під час зустрічі з групою донорів у Каліфорнії заявив, що вважає реальним застосування росіянами тактичної ядерної зброї. Експерти розповіли виданню "Коментарі", про що свідчить дана заява.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого прагне Кремль, розміщуючи ядерну зброю в Білорусі — чи є реальна загроза для світу. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – небезпека для ЄС: ядерну зброю Кремль вже розмістив у Калінінграді, а можливо, й у Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини