Головна Новини Суспільство Війна з Росією WSJ навал терміни, коли Україна може отримати від США допомогу для потужного наступу
commentss НОВИНИ Всі новини

WSJ навал терміни, коли Україна може отримати від США допомогу для потужного наступу

На думку оглядача Холмана Дженкінса-молодшого, зараз Вашингтон підтримує наступ України "половинчастим способом"

6 грудня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

Питання надання повноцінної підтримки Україні не вирішиться до дня виборів президента США, а можливо й довше. Як передає портал "Коментарі", про це пише газета The Wall Street Journal.

WSJ навал терміни, коли Україна може отримати від США допомогу для потужного наступу

Підтримка України. Фото: з відкритих джерел

Оглядач The Wall Street Journal Холман Дженкінс-молодший зазначив, що Сполучені Штати Америки мали б підтримати бажання України розпочати швидкий наступ і активніше надавати Києву військову та політичну підтримку, щоб подолати російську агресію. Зараз Вашингтон підтримує наступ "половинчастим способом". Тієї підтримки, яку надають американці, вистачає лише для часткового просування та стримування РФ.

Автор вважає, що Україна не повинна поступатися власними територіями, а бути відновлена в її межах 1991 року, при цьому в Києві "мають зрозуміти, що шлях інтеграції із західними структурами безпеки та нарощування військової могутності України є довгим".

"США мають допомогти собі та Україні, стоячи між президентом Володимиром Зеленським та вимогою його виборців щодо швидкого та щасливого кінця, якого немає в планах. Зараз має значення тривала політична боротьба. ... Війну неможливо виграти на землі. Україна не піде на Кремль, щоб встановити новий режим, щоб укласти мир на умовах України", – пише журналіст.

На його думку, зараз час на боці Заходу, коли Київ та Захід готові почати грати на довгострокову перспективу. Але цього потрібен інший тип президента, ніж запропонований двома сьогоднішніми лідерами виборчої кампанії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Володимир Путін робить ставку на 2024 рік: чи готовий він до відкритої війни із Заходом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини