Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вже йдуть бої в межах села": росіяни штурмують два населених пункти біля Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вже йдуть бої в межах села": росіяни штурмують два населених пункти біля Бахмута

ЗСУ щосили стримують російських загарбників під Бахмутом.

29 лютого 2024, 19:10
Поділіться публікацією:

Росіяни намагаються захопити Іванівське і Богданівку, що на Бахмутському напрямку. Сьогодні там йдуть бої. Про це повідомив начальник прес-служби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш, пише ТСН.

"Вже йдуть бої в межах села": росіяни штурмують два населених пункти біля Бахмута

Бої на Бахмутському напрямку (фото з відкритих джерел)

Військовий розповів, що сьогодні там проводять всі інженерні та фортифікаційні заходи, що потрібні задля стримування російських окупантів.

Також він розповів, що росіяни продовжують тиснути і просуватися в район населеного пункту Іванівка і Богданівка.

"Там вже йдуть бої в межах міста. Ворог продовжує підтягувати свої потужні резерви. Крім того, постійно завдає свої удари дронами-камікадзе, такими як "Ланцет", коригує свою артилерію за допомогою таких дронів як "залу" і "Орлан", і також активно застосовує FPV-дрони", — сказав Євлаш.

Окрім цього, росіяни активно застосовуються  штурмові групи "Шторм Z", "Шторм V", мотострілецькі полки та бригад. Відтак протягом доби на Бахмутському напрямку ворог здійснив близько 700 обстрілів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупанти розпочали атаку на новому напрямкуРосійські загарбники намагаються просунутися на Запорізькому напрямку, про це в ефірі "Еспресо" повідомив речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов. При цьому він додав, що у росіян перевага у артилерії та авіації. При цьому, за словами військового, загарбники на Запорізькому напрямку використовують кейс Авдіївки.

Тобто, підкреслює він, ворог намагається просунутися, хоча такі його дії не завжди досягають успіху. Також Денисов розповів, що бувають випадки, коли ворог накриває один одного "дружнім вогнем". За його словами, на ділянці "Легіону Свободи", окупанти зайняли одну із будівель і буквально через кілька хвилин туди прилетіла "дружня" міна. Як наслідок, всі загарбники загинули.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини