Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти розпочали атаку на новому напрямку. Використовують кейс Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти розпочали атаку на новому напрямку. Використовують кейс Авдіївки

Російські загарбники намагаються просунутися на Запорізькому напрямку, про це в ефірі «Еспресо» повідомив речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов. При цьому він додав, що у росіян перевага у артилерії та авіації

29 лютого 2024, 17:24
Поділіться публікацією:

Як повідомив Денисов, росіяни регулярно накриває вогнем усю лінію фронту, а також використовують бронетехніку для підтримки своїх штурмових груп.

Окупанти розпочали атаку на новому напрямку. Використовують кейс Авдіївки

Війна в Україні

При цьому, за словами військового, загарбники на Запорізькому напрямку використовують кейс Авдіївки.

"Заходять, намагаються зачепитися малими піхотними групами за якусь будівлю, обладнати вогневу точку"
, — розповів Денисов.

Тобто, підкреслює він, ворог намагається просунутися, хоча такі його дії не завжди досягають успіху.

Також Денисов розповів, що бувають випадки, коли ворог накриває один одного "дружнім вогнем". За його словами, на ділянці "Легіону Свободи", окупанти зайняли одну із будівель і буквально через кілька хвилин туди прилетіла "дружня" міна. Як наслідок, всі загарбники загинули.

При цьому військовий підкреслив, що на Запорізькому напрямку окупанти використовують танки і броньовану техніку, аби продавити та видавити українських військових з їх позицій. У той же час, додав Денисов, ворожа артилерія працює не зупиняючись.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що із захопленням Авдіївки Росія розпочала масштабну наступальну кампанію, про це сказав командир штурмової групи "NC 13" другого штурмового батальйону 3 ОШБр Микола Зінкевич. Як відзначив військовий, дуже ймовірно, що Авдіївка є лише початком наступальної кампанії ворога, тому потрібно готуватися, що масштаби наступу будуть великими.  Микола Зінкевич підкреслив, що саме тому Збройним силам необхідна додаткова військова техніка, дронові системи, системи радіоелектронної боротьби. Окрім того, додав військовий, необхідне поповнення в людях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини