Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ розпочала масштабну наступальну кампанію. До чого слід готуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ розпочала масштабну наступальну кампанію. До чого слід готуватися

Із захопленням Авдіївки Росія розпочала масштабну наступальну кампанію, про це сказав проєкту Ukrainian Witness командир штурмової групи "NC 13" другого штурмового батальйону 3 ОШБр Микола Зінкевич

29 лютого 2024, 16:52
Поділіться публікацією:

Як відзначив військовий, дуже ймовірно, що Авдіївка є лише початком наступальної кампанії ворога, тому потрібно готуватися, що масштаби наступу будуть великими.

РФ розпочала масштабну наступальну кампанію. До чого слід готуватися

Війна в Україні

Микола Зінкевич підкреслив, що саме тому Збройним силам необхідна додаткова військова техніка, дронові системи, системи радіоелектронної боротьби. Окрім того, додав військовий, необхідне поповнення в людях.

При цьому Зінкевич додав, що рішення вивести військових з Авдіївки було правильним. За його словами, це місто вже не можливо було врятувати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що ворог активізувався на всій лінії фронту. Після окупації Авдіївки росіяни не пішли на оперативну паузу, як очікувалося, а вирішили скористатися "вікном можливості". Його суть в тому, що зараз військовим критично бракує боєприпасів, тому вони не можуть вести ефективну оборону. Разом з тим, невідомо, коли все необхідне ЗСУ зможуть отримати.

При цьому, російський диктатор Володимир Путін повідомив своїм виборцям, що РФ має успіхи на війні в Україні. За його словами, російські окупанти "звільняють" території Донбасу. При цьому російський диктатор додав, що "спеціальна воєнна операція" буде продовжуватися і далі, поки всі її цілі не будуть виконані. Зокрема, Путін зібрався знищувати "нацизм" в Україні. Окрім того, кремлівський диктатор заявив, що абсолютна більшість росіян підтримали "спеціальну воєнну операцію" і про таку підтримку знають окупанти на фронті.

У цьому контексті політолог Володимир Фесенко додав, що російський диктатор Володимир Путін пообіцяв своїм виборцям війну "без кінця і без краю".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини