Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вже є план. Як Україна вирішить проблему зі знищеними електростанціями
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже є план. Як Україна вирішить проблему зі знищеними електростанціями

Як повідомив в коментарі 24 каналу радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, Україна імпортуватиме електроенергію з інших країн та паралельно відбудовуватиме втрачене

11 квітня 2024, 20:21 comments1422
Поділіться публікацією:

Росія сьогодні зуміла знищити Трипільську теплову електростанції, яка була важливим джерелом енергії для Київської, Житомирської та Черкаської областей, відзначив Михайло Подоляк.

Вже є план. Як Україна вирішить проблему зі знищеними електростанціями

Михайло Подоляк

За його словами, Україна буде вимушена імпортувати електроенергію з сусідніх країн, одночасно проводячи масштабні ремонтні роботи, щоб відновити втрачене. При цьому, підкресли радник голови Офісу президента, Україна розглядає різні можливості, такі як гідро- і теплогенерація, а також інші види енергопостачання.

Тим часом, додав Подоляк, Україна продовжить працювати над отриманням від партнерів сучасних систем протиповітряної оборони, зокрема, системи Patriot. Радник голови Офісу президента зауважив, що наявність таких систем могла б допомгти уникнути руйнувань енергетичної інфраструктури.

Дуже важливо мати сучасні системи ППО, такі як Patriot, які забезпечують безпеку нашої країни. Проте ми також маємо прагнути використовувати їх зразу, а не чекати десятиліття, додав Подоляк і підкреслив, що насправді у партнерів є всі необхідні системи, які там стоять без діла.

Подоляк наголосив, що Україна, як і будь-яка інша країна в умовах війни, не може самостійно забезпечити себе такими потужними системами протиповітряної оборони в короткі терміни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія методично знищує об’єкти теплової генерації в Україні. При цьому опозиція звинуватила владу в тому, що вона виділила шалені гроші на захист ТЕС та ТЕЦ, але насправді Росія їх знищила ракетними ударами. При цьому, як відзначають експерти, захистити ТЕС від російських ракет просто неможливо. Вони кажуть, що ракетний удар витримають тільки АЕС і підземні газові сховища. Все інше Росія може знищити, якщо ці об’єкти не захистити системами ППО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

12 квітня 2024, 09:57

кращеби по банковій в трикратного крадія наших пенсій в клоуна зеленського захYярили ракетою!

тьфу на жидобанду

12 квітня 2024, 09:34

кращеби по банковій в трикратного крадія наших пенсій в клоуна зеленського захYярили ракетою!

morrison

11 квітня 2024, 19:52

иными словами – оставь надежду всяк сюдЫ входящий


Новини