Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вздовж лінії фронту збільшать кількість ВЛК: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Вздовж лінії фронту збільшать кількість ВЛК: що це означає

«Ми вже збільшили кількість ВЛК вздовж лінії фронту»: аби лікування поранених відбувалося оперативніше та комфортніше

28 квітня 2023, 14:30 comments1414
Поділіться публікацією:

Про це на під час пресконференції в Military Media Center заявив Міністр оборони України Олексій Резніков, пишуть "Коментарі".

Вздовж лінії фронту збільшать кількість ВЛК: що це означає

Участь військово-лікарських комісій на фронті зросла

Як зауважив Олексій Резніков,  досить важливо враховувати години, під час евакуації тих військових, які отримали поранення. Неабияку роль відіграє і подальша реабілітація.

 "Ми вже збільшили кількість ВЛК вздовж лінії фронту для того, щоб наші поранені могли звертатися в ці установи не тільки на території військових госпіталів, а й на території цивільних медичних закладів".

Окрім надання необхідної медичної допомоги, військових консультуватимуть і психологи.

"Крім того, за моєю директивою буде введено посади психолога у всіх лікувальних закладах. Помилково і хибно було сприйняття, що психологічну допомогу має отримати поранений після завершення лікування. Адже сам факт поранення — це вже психологічна травма", — озвучив Міністр оборони України.

Читайте також на сайті "Коментарі", Стан в енергосистемі України після нічних атак ворога: чи бути відключенням світла. Ситуація зі світлом залишається складною на Сході країни, де через ракетні атаки ворога пошкоджено енергетичний об’єкт. Разом з тим, водопілля спадає. А гідроелектростанції працюють у звичному режимі протягом усієї доби.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, за період зими загарбники випустили по Україні понад 800 ракет і стільки ждронів-камікадзе. За час повітряних атак по об’єктах цивільної інфраструктури України взимку, росіяни використали близько 850 ракет та стільки ж дронів-камікадзе. Нашим ППО вдалося знищити 1,5 тис. випущених цілей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини