Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вугледарські «ждуни» радо зустріли окупантів після захоплення міста (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вугледарські «ждуни» радо зустріли окупантів після захоплення міста (ВІДЕО)

Окупанти не розуміють, чому їх так називають

сьогодні, 08:07 comments3878
Поділіться публікацією:

У Вугледарі місцеве населення, яке не бажало евакуюватися на територію України, зустріло окупантів з розкритими обіймами. Відео зустрічі окупантів з місцевими опублікував журналіст Андрій Цаплієнко, пише портал "Коментарі".

Вугледарські «ждуни» радо зустріли окупантів після захоплення міста (ВІДЕО)

Вугледар. Фото з відкритих джерел

Люди на відео зазначають, що з 2014 року перебували в умовній "окупації" збоку України, жаліються, що їх називали сепаратистами та пригнічували. У свою чергу окупант на відео заявив, що усіх їх все одно евакуюють з міста, можливо у когось є родичі у росії. А також ворожий військовий не розуміє, чому їх називають "окупантами".

"Кого мы оккупируем?", — дивується він.

Зазначимо, що місто Вугледар було окуповане на цьому тижні, коли українські військові, щоб не потрапити в оточення, вийшли з позицій на більш вигідні.


Раніше начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомляв, що у місті знаходиться понад сто людей, які категорично відмовлялися евакуюватися. Гуманітарну допомогу через бойові дії, останнім часом доставити до них було неможливо.

Читайте також: Окупанти мають просування на фронті: мапа Deepstate

Аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій, у пояснювальній записці до якої повідомили про просування ворога біля Цукуриного, Катеринівки, Колесниківки та у Торецьку.

За даними Інституту вивчення війни, російські війська нещодавно просунулися на південь від Сіверська і продовжили наступальні операції у цьому районі 3 жовтня. Геолокаційні кадри, опубліковані 2 жовтня, вказують на те, що російські війська нещодавно просунулися на північ від Веселого (на південь від Сіверська). Де ще ворог має успіхи – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини