Головна Новини Суспільство Війна з Росією Втрати росіян під Авдіївкою різко зросли: у ЗСУ назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати росіян під Авдіївкою різко зросли: у ЗСУ назвали причину

Втрати окупантів різко зросли після початку нової хвилі наступу на Авдіївку

23 листопада 2023, 16:17
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська розпочали третю хвилю наступу на Авдіївському напрямку. У зв'язку із цим втрати росіян різко зросли. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування Олександр Штупун.

Втрати росіян під Авдіївкою різко зросли: у ЗСУ назвали причину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Вчора російські окупанти розпочали третю хвилю активних дій у рамках наступу на Авдіївському напрямку. І відповідно їх втрати різко зросли. Загарбники залучили значну кількість броньованої техніки", — зазначив Штупун.

За його словами, українські воїни за минулу добу повністю знищили три танки та сім інших броньованих машин. І це лише на Авдіївському напрямку.

Речник також уточнив щодо 80% знищеної техніки окупантів у районі Авдіївки, про що повідомлялося вчора.

"Це була одна конкретна атака. І в ній було дві колони. Приблизно до 15 одиниць техніки. І було знищено 80% із неї", — пояснив Штупун.

Зазначимо, на початку жовтня окупанти активізували наступ у районі Авдіївки. Він став наймасштабнішим із 2014 року. Відомо, що російські загарбники мають певні успіхи. Головна їхня мета — оточити, а тоді й захопити "ворота до Донецька".

Читайте також на порталі "Коментарі" — майже 21 місяць продовжується широкомасштабна російська агресія проти України. На даний момент окупаційна армія зосередила зусилля на Куп'янському напрямі, а також продовжує активувати в районах Авдіївки та Бахмута на Донеччині. Росія наполегливо хитає тему переговорів, а Україна – тему зміцнення своєї обороноздатності, чим сприяють зустрічі у форматі "Рамштайн", 17-та з яких відбулася 22 листопада. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію на полі бою та на зовнішній арені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини