Головна Новини Суспільство Війна з Росією Втрати артилерії росіян уп'ятеро перевищили українські: ЗМІ назвали ділянку фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати артилерії росіян уп'ятеро перевищили українські: ЗМІ назвали ділянку фронту

За інформацією WSJ, втрати артилерії росіян у Запорізькій області вп'ятеро перевищили українські

21 жовтня 2023, 09:47 comments1046
Поділіться публікацією:

Російські війська мають великі проблеми у Запорізькій області, де армія країни-агресора втратила вп'ятеро більше артилерії, ніж ЗСУ. Цьому зокрема сприяє винахідливість українських військ. ЗСУ щодо ефективності завдання ударів у рази перевищують окупантів. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у матеріалі The Wall Street Journal.

Втрати артилерії росіян уп'ятеро перевищили українські: ЗМІ назвали ділянку фронту

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що практично 70% бойових втрат ЗСУ є результатом артилерійських ударів російських військ. Тому знищення ворожої артилерії є ключовим пріоритетом для України, адже це допомагає рятувати життя захисників.

WSJ зазначає, що Україна має перевагу в точності артилерії РФ, хоча загарбники все ще мають більшу кількість гармат та артустановок. Знищувати ворожу артилерію допомагає західне озброєння та винахідливість українських військових. Таким чином ЗСУ вдалося набути паритету, де РФ раніше мала перевагу.

За даними незалежної групи аналітиків WarSpotting, яка відстежує задокументовані втрати техніки з обох боків, з початку контрнаступу ЗСУ у червні було знищено 177 російських гармат та реактивних систем залпового вогню. У Запорізькій області знищено 92 одиниці артилерійської техніки росіян, тоді як Україна втратила 19 одиниць.

Читайте на порталі "Коментарі" — в естонській розвідці розповіли, скільки РФ зможе ще продовжувати війну — як вплине допомога КНДР.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у чому полягають путінські плани – до яких наслідків призведе затягування війни. Експерти детально проаналізували ситуацію.                                              




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини