Головна Новини Суспільство Війна з Росією Втрати армії РФ у війні проти України почали скорочуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати армії РФ у війні проти України почали скорочуватися

Росіяни свої основні сили спрямовують не на атакувальні дії, а на спорудження фортифікаційних споруд

26 квітня 2023, 16:10 comments1493
Поділіться публікацією:

Втрати окупаційної армії РФ у війні проти України значно знизилися у зв’язку з тим, що росіяни перейшли до підготовки до оборони. Про це в Телеефірі сказав військовий експерт, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман, пишуть "Коментарі".

Втрати армії РФ у війні проти України почали скорочуватися

Приблизно на третину скоротилася втрати армії РФ на війні в Україні

Посилаючись на дані британської розвідки, експерт зазначив, що росіяни свої основні сили спрямовують не на атакувальні дії, а на спорудження фортифікаційних споруд.

“Вони готуються загалом до оборони. Це видно і за непрямими ознаками. Їхні втрати на сьогодні скоротилися приблизно на третину. Це не тому, що ми стали гірше воювати, Збройні сили України, а тому, що вони стали менше атакувати, тому вони зазнають менше втрат. Так, вони продовжують якісь локальні наступальні дії, ну, це тримає в напрузі, зокрема наші Збройні сили. Але в основному вони зайняті побудовою оборони”, — сказав Гетьман.

За його словами, йдеться про досить грамотну побудову лінії оборони росіянами.

“Але для того, щоб ці траншеї, ці “зуби дракона”, щоб це стало справді серйозним оборонним редутом, необхідно, щоб по всій цій лінії перебувала велика кількість російських військовослужбовців та обов’язково велика кількість артилерії й мінометів. Тоді ці лінії можуть якимось чином впливати на наступ наших військ. А якщо цим не забезпечити — людьми й технікою, то це просто будуть траншеї на землі, які, в принципі, досить легко долатимуть наші атакувальні війська”, — сказав експерт.

Як писали "Коментарі", користь від 70-кілометрового окопу, який російська окупаційна армія вирила в Запорізькій області через страх перед контрнаступом Збройних сил України, практично нульова.

Розповідали "Коментарі" й про те, що армія РФ окупувала 80% морської берегової лінії України: Що потрібно для звільнення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому армія РФ безсила проти Javelin і Stinger пояснив експерт.

Йшлося на шпальтах "Коментарі", стало відомо, хто може стати наступником Путіна: З’явилися імена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини