Головна Новини Суспільство Війна з Росією Все у вогні: нацгвардійці показали, як наступали окупанти на Луганщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Все у вогні: нацгвардійці показали, як наступали окупанти на Луганщині (ВІДЕО)

У Рубіжному нацгвардійці тримали оборону з початку березня до середини травня, у Сєвєродонецьку – з початку травня та по 24 червня

11 липня 2022, 13:15 comments3191
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", прес-центр Нацгвардії України представив нові кадри запеклих боїв за міста та села Луганської області, зокрема Рубіжне та Сєвєродонецьк.

Все у вогні: нацгвардійці показали, як наступали окупанти на Луганщині (ВІДЕО)

Сєвєродонецьк. Фото: з відкритих джерел

Відео передає всю картину того, що відбувалося на сході України під час гарячої фази війни, коли російські війська наступали, намагаючись захопити Рубіжне та Сєвєродонецьк, використовуючи при цьому тактику випаленої землі. Це видно із тих кадрів, які зробили самі нацгвардійці під час боїв.

Відео змонтовано із записів, які надали військові. У Рубіжному українські захисники тримали оборону з початку березня до середини травня, у Сєвєродонецьку – з початку травня та до 24 червня.

На відео видно, як горить громадянська інфраструктура, фактично ворог повністю стер міста з лиця землі, не залишивши в них нічого живого.

Нацгвардійці задокументували, як проходили вуличні бої в містах, що горять від обстрілів, ями за кілька метрів глибиною від прильотів авіаційних бомб, і як іноді вдавалося навіть розігріти сніданок, коли довго не було можливості повернутися на базу. У тих боях ворог втратив понад 300 одиниць броньованої техніки, близько 1000 орків убитими та близько 1500 пораненими у Рубіжному та Сєвєродонецьку, які українські воїни перетворили на м'ясорубку для російського загарбника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Резніков підтвердив інформацію про те, що Зеленський наказав звільнити південь України.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Байден їде на Близький Схід із темою про Україну: чому це важливо – що обговорюватимуть. Експерти також розповіли. Чому від підсумків цього візиту може залежати результат війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини