Головна Новини Суспільство Війна з Росією Врятуй життя українських військовополонених: «Жінки зі сталі» закликають підписати петицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Врятуй життя українських військовополонених: «Жінки зі сталі» закликають підписати петицію

Рада дружин та матерів захисників України «Жінки зі сталі» створила петицію, адресовану до ключових міжнародних організацій

11 серпня 2022, 14:35
Поділіться публікацією:

Світ не може мовчки спостерігати, як російські терористи чинять публічну розправу над полоненими українськими оборонцями. Рада дружин та матерів захисників України  "Жінки зі сталі"  створила петицію, адресовану до ключових міжнародних організацій, які, на наше переконання, можуть вплинути на вирішення катастрофічної ситуації, в якій опинилися українські військовополонені.

Врятуй життя українських військовополонених: «Жінки зі сталі» закликають підписати петицію

«Жінки зі сталі» закликають підтримати петицію (фото з відкритих джерел)

 Ми маємо об’єднатися та змусити цивілізований світ дати адекватну відповідь на погрози рашистських дикунів, які зухвало демонструють свою безкарність та презирство до загальноприйнятих правил співіснування, вчиняючи судилище над захисниками України.

Врятуй життя українських військовополонених: «Жінки зі сталі» закликають підписати петицію - фото 2
Врятуй життя українських військовополонених: «Жінки зі сталі» закликають підписати петицію - фото 3

Закликаємо  рідних та близьких українських захисників, а також всіх, кому небайдужа доля наших героїчних хлопців підтримати електронну петицію та максимально поширювати її, залучаючи якомога більше людей.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ  

Ніхто не може так багато, як усі разом!

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Instagram видалив сторінку Асоціації сімей захисників "Азовсталі". Instagram видалив сторінку Асоціації сімей захисників "Азовсталі". Мінцифра вже звернулася до компанії Meta з приводу цієї ситуації. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова. Федоров наголосив, що відомство очікує від компанії швидкої реакції. Адже переконані, що сторінки захисників України не мають бути заблокованими. Також міністр висловив сподівання, що Meta змінить систему модерації контенту в соцмережах, адже багато українських сторінок та акаунтів лишаються заблокованими.

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини