Головна Новини Суспільство Війна з Росією Instagram видалив сторінку Асоціації сімей захисників "Азовсталі": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram видалив сторінку Асоціації сімей захисників "Азовсталі": що відомо

Мінцифра очікує оперативну реакцію від Meta

9 серпня 2022, 21:01
Поділіться публікацією:

Instagram видалив сторінку Асоціації сімей захисників "Азовсталі". Мінцифра вже звернулася до компанії Meta з приводу цієї ситуації. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова в Telegram.

Instagram видалив сторінку Асоціації сімей захисників "Азовсталі": що відомо

Instagram видалив сторінку Асоціації сімей захисників "Азовсталі" (фото з відкритих джерел)

 Він повідомив, що відомство направило листа з проханням розблокувати сторінку.

"Наша команда вже звернулася з листом до Meta із запитом розблокувати сторінку. А ще, направили листи з приводу голови Асоціації та п'яти інших сторінок, пов'язаних з діяльністю "Азова". Зараз всі вони заблоковані", — повідомив посадовець.

Федоров наголосив, що відомство очікує від компанії швидкої реакції. Адже переконані, що сторінки захисників України не мають бути заблокованими. Також міністр висловив сподівання, що Meta змінить систему модерації контенту в соцмережах, адже багато українських сторінок та акаунтів лишаються заблокованими.

"Світ повинен знати правду про війну в Україні", — підсумував Федоров.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Федоров анонсував нові функції та документи в Дії. В додатку Дія з'являться нові послуги та документи найближчим часом, а також революційні топпроекти. За словами міністра, в додатку до кінця літа в застосунку з'являться нові документи та тестування послуг. Зокрема, буде тестування електронного пенсійного посвідчення та посвідки на проживання. Пізніше в Дії відкриють тестування військових облігацій та деякі послуги електронного нотаріату. Буде відновлено в додатку послугу "Поділитися техпаспортом", яка була запущена в лютому 2022 року, але зупинена. Крім того, електронні документи українців в Дії будуть продубльовані англійською мовою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital/2304
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини