Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Воювати доведеться довго": командувач спецсил ЗСУ, відповів, коли закінчиться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Воювати доведеться довго": командувач спецсил ЗСУ, відповів, коли закінчиться війна

Ключові зміни в державі йдуть від її громадян, упевнений Олександр Трепак.

26 серпня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:

 Командувач Силами спеціальних операцій, бригадний генерал Олександр Трепак, прокоментував питання про тривалість війни, яку розпочала Росія проти України.

"Воювати доведеться довго": командувач спецсил ЗСУ, відповів, коли закінчиться війна

Олександр Трепак відповів, коли закінчиться війна (фото з відкритих джерел)

"Бої триватимуть ще довго, а карати російських злочинців доведеться ще більше часу. Але ССО вміють добре планувати, щоб часу вистачило на всі необхідні справи", — наголосив він у публікації Liga.net.

Також Трепак зазначив, що важливі зміни в країні можливі завдяки її громадянам. Ніхто інший, окрім них самих, не зможе побудувати власне життя у своїй державі. Тому все більше людей мають зрозуміти, чи достатньо вони роблять для того, щоб Україна витримала цю війну з Росією.

"Багато хто має зізнатися собі, що боїться надіти військову форму і замінити мирне життя на військову службу. Але страх притаманний кожній людині. Багато людей повинні усвідомити: наше життя ніколи не повернеться до того, що було до вторгнення," — впевнений він.

Трепак також підкреслив, що успіх ССО і загалом ЗСУ залежить від тих людей, які хочуть жити у вільній країні, дотримуючись своїх законів. Чим більше українців приєднається до війська, тим швидше вдасться здолати ворога.

"Нам не потрібні супергерої без страху, нам потрібні ті, хто розуміє, що без спільних зусиль Україна ризикує стати просто околицею Європи, а українці можуть зникнути як нація," — підсумував Трепак.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, коли закінчиться війна в Україні: "потужний" прогноз ЖдановаПолковник запасу ЗСУ та популярний військовий оглядач Олег Жданов у серпні 2023 року зробив прогноз та назвав крайній термін закінчення війни в Україні. За словами Жданова, це мало статись до Дня Незалежності України у 2024 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини