Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворожому розвіднику, що коригував удари по Миколаївській області загрожує довічне позбавлення волі, - СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворожому розвіднику, що коригував удари по Миколаївській області загрожує довічне позбавлення волі, - СБУ

Служба безпеки України впіймала ще одного зрадника, що допомагав окупантам здійснювати воєнні злочини на території української держави. Ним виявився житель Миколаївщини

22 травня 2023, 11:25
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на СБУ.

Ворожому розвіднику, що коригував удари по Миколаївській області загрожує довічне позбавлення волі, - СБУ

Інформатор РФ. Фото СБУ

Російський агент здавав солдатам РФ позиції розташування Сил оборони на Миколаївщині та здійснював коригування ударів туди Шахедами та фосфорними снарядами Кремля. За вказівкою агресора, зрадник з’ясовував, де можуть бути склади з озброєнням Збройних Сил України.

Ба більше, він передавав інформацію про наслідки ударів окупантів по інфраструктурі Миколаївської області з використанням фосфорних бомб, іранських дронів та РСЗВ "Град". Таким чином, росіяни могли повторно готуватися до нових ударів по регіону. Ворожого розвідника затримали під час виконання розвідзавдання, поставленого агресором.

"Як встановило слідство, затриманим є місцевий житель. Усю розвідувальну інформацію фігурант передавав  ворожій спецслужбі через месенджер у вигляді текстових повідомлень. Слідчі Служби безпеки повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою)", — йдеться у повідомленні СБУ.

За скоєне, фігуранту загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — В армії РФ створюють новий "елітний" авіаційний підрозділ, — британська розвідка У Кремлі взялися до переформатування військово-повітряних сил. Через те, що вони "недопрацьовують", військове керівництво РФ оголосило про створення "нової еліти" авіації.Авіаційний підрозділ називатиметься "Шторм" і буде насичений ударними гелікоптерами та винищувачами. Ба більше, до виконання "завдань спецоперації" прагнуть залучити висококваліфікованих пілотів, зауважують у розвідці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини