Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог запустив програму підготовки підлітків до війни з Україною: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог запустив програму підготовки підлітків до війни з Україною: деталі

Підлітків на окупованих територіях готуватимуть до війни з 14 років

5 грудня 2023, 20:11
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники розбудовують мережу мілітаризованих клубів, в яких українські підлітки будуть проходити підготовку до військової служби. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише портал "Коментарі".

Ворог запустив програму підготовки підлітків до війни з Україною: деталі

Окупанти готують підлітків до війни. Фото з відкритих джерел

У Центрі спротиву повідомили, що у Луганську росіяни відкрили на базі псевдоколеджу так званий центр військово-спортивної підготовки.

Зазначається, що фінансування центру відбувається з федерального бюджету РФ, що вказує на цілеспрямовану ініціативу Кремля. 

"Студенти псевдоколеджу з 14 років будуть піддаватися промиванню мізків, а також проходитимуть підготовку до військової служби в армії РФ", — повідомили у Спротиві.

У Центрі спротиву наголосили, що відповідна ініціатива окупантів є черговим актом порушення міжнародного права, позаяк ворог вербує підлітків на війну проти їхньої історичної батьківщини.

Центр національного спротиву закликав українців, які продовжують проживати на тимчасово окупованих територіях, приділяти більше уваги патріотичному вихованню своїх дітей та не допустити, щоби вони стали жертвами пропаганди і заручниками варварської політики Кремля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські силовики прискіпливо моніторять сторінки мешканок окупованих територій, зокрема звертають увагу на те, чи є серед їхніх вподобань пабліки проукраїнського спрямування. У такий спосіб окупанти намагаються виявити "диверсанток" і "терористок".

"Коментарі" також повідомляли, що Головне управління розвідки України розкрило деталі нової спецоперації проти РФ, яку вдалося провести у тимчасово окупованому Мелітополі 1 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини