Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти посилили репресії проти жінок: шукають "диверсанток" і "терористок"
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти посилили репресії проти жінок: шукають "диверсанток" і "терористок"

Загарбники посилили репресії проти жінок на окупованих територіях

5 грудня 2023, 18:58
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни посилили репресії проти місцевих мешканок. Про це повідомив голова міста Мелітополь Іван Федоров, пише портал "Коментарі".

Окупанти посилили репресії проти жінок: шукають "диверсанток" і "терористок"

Росіяни тероризують жінок на окупованих територіях. Фото з відкритих джерел

За словами мелітопольського мера, російські силовики прискіпливо моніторять сторінки мешканок окупованих територій, зокрема звертають увагу на те, чи є серед їхніх вподобань пабліки проукраїнського спрямування. У такий спосіб окупанти намагаються виявити "диверсанток" і "терористок".

Іван Федоров розповів, що нещодавно 58-річну мешканку Бердянська окупанти затримали за допис в соцмережі. Тепер жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Також росіяни після обшуку забрали з власного будинку мешканку Мелітополя, повідомив Федоров. Їй інкримінують "незаконну" переписку в одному з месенджерів.

Крім того, за словами очільника Мелітополя, повідомлення про зникнення жінок надходять з Пологівського району. Зокрема, нещодавно загарбники забрали на допит мешканку Токмака. Наразі місцезнаходження жінки невідоме.  

"Окупантам потрібно тримати в страху місцевих. Саме тому їм байдуже, з кого ліпити диверсантів", — резюмував Іван Федоров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Головне управління розвідки України розкрило деталі нової спецоперації проти РФ, яку вдалося провести у тимчасово окупованому Мелітополі 1 грудня. За даними розвідки, сили опору влаштували раптову атаку на окупантів в обідню пору на в'їзді в місто. За її результатами вдалося знищити кілька солдатів РФ і пошкодити їх паливозаправник. За інформацією відомства, зараз окупаційна "влада" міста намагається приховати наслідки діяльності партизанів і вдає, що нічого не сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини