Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ворог запускає десятки дронів на одну нашу позицію": офіцер ЗСУ розповів про ситуацію з БПЛА на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ворог запускає десятки дронів на одну нашу позицію": офіцер ЗСУ розповів про ситуацію з БПЛА на фронті

Офіцер ЗСУ розповів, як часто росіяни застосовують на фронті ударні дрони

30 листопада 2023, 23:19
Поділіться публікацією:

Завдяки збільшенню виробництва БПЛА російські окупанти все частіше атакують українські позиції ударними дронами. Про це розповів у Telegram заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін, повідомляє портал "Коментарі".

"Ворог запускає десятки дронів на одну нашу позицію": офіцер ЗСУ розповів про ситуацію з БПЛА на фронті

РФ нарощує виробництво ударних БПЛА. Фото з відкритих джерел

Майор ЗСУ зазначив, що українські захисники щодня бачать на фронті результати нарощування виробництва безпілотників у Росії. Зокрема, за його словами, росіяни мають можливість застосовувати десятки fpv-дронів для атак на одну позицію Сил оборони.

"Нарощування виробництва дронів в РФ ми бачимо кожного дня на фронті. Наприклад, у вигляді десятків fpv, які п*д*ри можуть використати на одну нашу позицію", — розповів Максим Жорін.

Жорін поскаржився, що поки виробництво БПЛА в Росії має величезні промислові масштаби, українські розрахунки здебільшого забезпечуються за рахунок приватних ініціатив та волонтерів.

Офіцер ЗСУ відзначив, що навіть за навчання пілотів БПЛА відповідають самі підрозділи.

"Технології для нас — чи не найважливіше, адже в кількості з русаками тягатися не має сенсу. І ударні дрони зараз – це один з пріоритетних напрямків, який нам негайно потрібно масштабувати на державному рівні", — резюмував Максим Жорін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітики каналу TheWarArchive відтворили події, які у перші місяці російського повномасштабного вторгнення в Україну відбувалися у Маріуполі та навколо міста. За словами майора ЗСУ Максима Жоріна, відеоролик аналітиків відтворює кожен етап битви за Маріуполь. Він зазначив, що візуалізація боїв за Маріуполь показує, наскільки були нерівні сили та несприятливі умови для українських воїнів, які, незважаючи ні на що, трималися та чинили опір росіянам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини