Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог, ймовірно, готується до наступу. Військовий розповів, що на це вказує
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог, ймовірно, готується до наступу. Військовий розповів, що на це вказує

Військовий Євген Ієвлєв в ефірі «Еспресо» розповів, що на горлівському напрямку ворог знизив свою активність. На його думку, це може свідчити про підготовку до чергового наступу

25 березня 2024, 13:04
Поділіться публікацією:

Як повідомив Євген Ієвлєв, протягом останніх 3-4 днів активність окупантів на горлівському напрямку суттєво знизилася. За його словами, ворог і далі атакує касетними боєприпасами, проте не так, як було раніше. Окрім того, додає військовий, окупанти раз на дві години запускають FPV-дрони по українським логістичним шляхам.

Ворог, ймовірно, готується до наступу. Військовий розповів, що на це вказує

Війна в Україні

"Але на здивування стосовно того, що було в останні два місяці, трохи притихло",
— підкреслив військовий.

При цьому, додає він, не спостерігається пошкоджень чи знищення ворожих логістичних артерій, саме тому важко зрозуміти, чому ворог знизив свою активність.

Як варіант, говорить Ієвлєв, можливо загарбники почали економити боєприпаси. Проте, додає він, Сили оборони бачать, що машини, які доставляють ворогу боєприпаси та зброю продовжують їздити.

Тому, додав військовий, Сили оборони розглядають можливість того, що окупанти готуються до чергового наступу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на бахмутському напрямку ситуація навпаки погіршилася, йдуть штурми за штурмами, які Силам оборони стає все важче відбивати.

Окрім того, нещодавно речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив про те, що наразі мова вже не йде про проведення "спеціальної воєнної операції". За його словами, Росія знаходиться у стані війни. При цьому він підкреслив, що РФ хоче цілковито взяти під контроль чотири українські області – Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську. Без цього, за його словами, припиняти бойові дії немає змісті. Також Пєсков додав, що РФ хоче аби Україна не змогла повернути собі Крим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

25 березня 2024, 15:23

Накопичують боєприпаси шидче за все tacticalgear.ua/catalog/vest


Новини