Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ворог в активній обороні": військові розповіли про бої по всій лінії фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ворог в активній обороні": військові розповіли про бої по всій лінії фронту

Ганна Маляр повідомляє про "активні дії наших військ", але словом "контрнаступ" не послуговується

8 червня 2023, 16:47
Поділіться публікацією:

У Міноборони  утримувались від багатослівної реакції на численні повідомлення Росії про бої на лінії фронту. Сьогоднішній пресреліз, поширений заступницею міністра оборони Ганною Маляр, також стриманий, але військові визнають бої та заявляють про "активні дії наших військ". Про це повідомляють "Коментарі"

"Ворог в активній обороні": військові розповіли про бої по всій лінії фронту

Ганна Маляр

"На Бахмутському напрямку ведуться активні дії наших військ, — повідомила Ганна Маляр в своєму телеграм-каналі. — Тривають бої. Подекуди ворог намагається перейти у наступ, але безуспішно. На Куп’янському, Шахтарському напрямках — ворог завдає авіаційні удари, здійснює обстріли. На Авдіївському та Лиманському напрямках противник робить спроби наступати, але безуспішно. На Мар’їнському — тривають бої. Наші захисники відбили численні атаки противника в районі міста Мар’їнка, завдавши йому значних втрат".

Щодо ситуації на Півдні, де, за даними рашистів, сьогодні тривають найзапекліші бої, Ганна Маляр повідомила таке:

"Тривають бої за Велику Новосілку на Новопавлівському напрямку. На Запорізькому напрямку в районі Оріхова ворог в активній обороні", — сказано в повідомленні.

Тим часом, Зеленський відреагував на конфлікт Пригожина та Путіна.

Медведєв погрозливо відреагував на ідею введення військ НАТО в Україну. 

А росіяни бояться їхати до Криму. Попит росіян на оренду житла на окупованому півострові впав до 1%. При цьому ще 2021 року на кримські курорти припадало 19% бронювань, росіяни охоче відпочивали у Криму пишуть російські ЗМІ. 

Інший сервіс бронювання житла, включаючи квартири і будинки подобово, підтверджує попит, що обвалився, на розміщення в Криму. За попередніми бронюваннями на сайті частка півострова влітку 2023 становить 3%. Це черговий антирекорд



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини