Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відреагував на конфлікт Пригожина та Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на конфлікт Пригожина та Путіна

За словами президент Зеленського, зіткнулися політична боротьба та війна

8 червня 2023, 16:32
Поділіться публікацією:

Великий конфлікт наростає між російським президентом Путіним та засновником ПВК "Вагнер" Пригожиним. Таку заяву в інтерв’ю виданню Bild зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський відреагував на конфлікт Пригожина та Путіна

Путін і Пригожин (фото з відкритих джерел)

"Я думаю, що у них великий внутрішній скандал. Є війна, яку вони називають військовими спецопераціями, і політична боротьба. Причому дуже серйозна. Між різними арміями, як державними, так і приватними", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Пригожин  зробив заяву про жахливий план Росії. Євген Пригожин продовжує свою суперечку з Міноборони РФ. Власник ПВК "Вагнер" звинувачує міністерство у розгляді плану за яким передбачено здійснити тактичний ядерний удар по території Росії. Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин дав велике інтерв'ю для пропагандистської журналістки Вікторії Толкачової. Пригожин вкотре критикує очільника Міноборони РФ Сергія Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова. Пригожин заявив, що військове керівництво РФ може вчинити ядерну провокацію в Бєлгородській області, яка постійно зазнає рейдів російських повстанців. Керівник ПВК "Вагнер" також висловився щодо  можливого застосування Росією ядерної зброї по іншій країні, зокрема по Україні. 

Також "Коментарі" писали про те, що Пригожин висміяв ШойгуВчора і рашисти, і Міноборони України визнали обмежені контрнаступальні дії ЗСУ, зокрема, на Бахмутському напрямку. При цьому Міноборони РФ поширило дані про українські втрати, які сьогодні показово висміяв ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, який конкурує з головою Міноборони РФ Шойгу. Так, міністерство оборони Росії зробило заяву про знищення понад 1500 українських військових, 28 танків, з них 8 Leopard виробництва ФРН, 3 колісних танків АМХ-10 виробництва Франції та 109 бойових броньованих машин.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини