Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог уночі атакував Київ: що відомо про загиблих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог уночі атакував Київ: що відомо про загиблих (ФОТО)

Дані про наслідки удару РФ уточнюються, чи на місці продовжують працювати рятувальники

24 червня 2023, 07:58
Поділіться публікацією:

У ніч на 24 червня РФ атакувала українську столицю, внаслідок попадання уламків у багатоповерхівку троє людей загинули, вісім постраждали. Як передає портал "Коментарі", про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Ворог уночі атакував Київ: що відомо про загиблих (ФОТО)

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

"Уточнення інформації про наслідки потрапляння уламків до 24-поверхової будівлі Солом'янського району. На даний момент виявлено двох загиблих. Постраждалих — 8 осіб", — повідомляє телеграм-канал КДВА.

Крім того, двох людей госпіталізовано, решті медичну допомогу надали на місці. Також пошкодження зазнали близько 40 авто, припаркованих на стоянці.

Варто зазначити, що ракетний терор країна-агресор влаштувала не лише проти киян. Вночі росіяни атакували низку регіонів України, повітряна тривога пролунала близько 2-ї ночі. Після чого пішли повідомлення про вибухи у Дніпрі, Харкові та Києві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через певний дефіцит високоточної та далекобійної зброї ("Калібрів", "Іскандерів", "Кинджалів" та ракет Х-101, Х-555) російські військовослужбовці нещодавно розмістили недалеко від українських кордонів на Брянщині , ракетний комплекс "Бал", для якого використовують протикорабельні Х-35 Не припиняються удари за допомогою безпілотників та бомб на території України. Дрони атакують і територію РФ, а також позиції окупантів на тимчасово захоплених ними територіях. А міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу в черговий раз погрожує ударами по "центрам ухвалення рішень в Україні", якщо ЗСУ вдарять по окупантах, у тому числі в Криму, ракетами "Хаймарс" та "Сторм Шедоу". Про що говорить ракетно-бомбово-дронова війна останнього часу? Що важливо розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Ворог уночі атакував Київ: що відомо про загиблих (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

24 червня 2023, 08:46

Для лживых укропродажных корреспондентов-не из-за нехватки новых ракет,а из-за перевооружения на новые виды старые ракеты утилизируют с пользой-все экономически прааильно,вы ведь так раньше хвалили западные армии за такой подход к войне-не забрасывать врага людьми.Что опять не так-укродурни.


Новини