Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ворог тисне по всій смузі": офіцер ЗСУ розповів про бої під Авдіївкою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ворог тисне по всій смузі": офіцер ЗСУ розповів про бої під Авдіївкою

Росіяни продовжують наступ навколо Авдіївки

1 березня 2024, 21:23
Поділіться публікацією:

Після окупації Авдіївки Донецької області російська армія продовжує наступальні дії, здійснюючи атаки на всій лінії фронту навколо міста.

"Ворог тисне по всій смузі": офіцер ЗСУ розповів про бої під Авдіївкою

Навколо Авдіївки точаться важкі бої. Фото з відкритих джерел

За словами заступника командира Третьої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, за межами Авдіївки росіяни змінили тактику бойових дій, однак загальна стратегія, яка полягає у застосуванні авіації, артилерії, техніки і великої кількості піхоти, залишається незмінною.  

"Російські загарбники зараз тиснуть абсолютно по всій смузі навколо Авдіївки. Звісно, що тактика ворога змінилася, бо неможливо воювати однаково в полі, лісосмузі та міській забудові. Характер дій відрізняється, проте загальна стратегія залишається незмінною: величезна кількість піхоти, підсилена авіацією, артилерією і технікою", — повідомив офіцер ЗСУ.

За словами Максима Жоріна, з моменту, відколи Третю штурмову бригаду завели на Авдіївський напрямок, для бригади мало що змінилося.

"Ми постійно в боях — або відбиваємо штурми, або реалізовуємо власні контрнаступаючі дії", — розповів військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що якщо Україна програє війну РФ, диктатор Володимир Путін не зупиниться та нападе на країни НАТО, заявив на слуханнях Комітету з питань збройних сил Палати представників очільник Пентагону Ллойд Остін. "Якщо Путін досягне успіху в Україні, він не зупиниться. Путін продовжить більш агресивні дії в регіоні. А інші автократи в усьому світі будуть дивитися на це і будуть заохочені тим фактом, що це сталося і що ми не змогли підтримати демократичну державу", — наголосив глава Пентагону.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час боїв в Авдіївці та за межами міста російська армія застосовує різне озброєння і тактику, розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, ворог постійно адаптується, шукає різні шляхи та при цьому традиційно не береже особовий склад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 березня 2024, 21:47

Так корумпований Фюрер і пропаганда Хунти, програшне командування запевняли, що відійшли на підготовлені позиції. Брехали?


Новини