Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог суне далі: у 110 бригаді заявили про складну ситуацію і велику кількість поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог суне далі: у 110 бригаді заявили про складну ситуацію і велику кількість поранених

Росіяни знову повернулися до тактики атак малими групами

сьогодні, 17:57
Поділіться публікацією:

Ситуація на Покровському напрямку залишається вкрай напруженою – російські війська цілодобово намагаються прорватися, використовуючи важку техніку та велику кількість солдатів, про це в ефірі "Еспресо" розповів начальник служби зв’язків з громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач.

Ворог суне далі: у 110 бригаді заявили про складну ситуацію і велику кількість поранених

Покровськ

За словами Сєкача, російські окупанти не припиняють спроб просунутися на Покровському напрямку, постійно проводячи штурмові атаки. Основними напрямками їхніх наступальних дій є міста Покровськ, а також селища Гірняк та Селидове.

"Саме в цьому напрямку російські окупанти намагаються просуватись. Тут велику роль відіграє ландшафт. Оскільки до Покровська була відносна рівнина. Тепер бойові дії відбуваються на схилах та висотах, що дозволяє трішки уповільнити наступ противника. Загалом можна констатувати, що росіяни штурмують постійно. Нам дуже важко, якщо говорити відверто, ми маємо багато поранених", — розповів Сєкач.

Він підкреслив, що окупанти використовують велику кількість особового складу та техніки для штурмових дій. За його словами, окупанти знову повернулися до тактики атак малими групами – тепер це по 4 особи. Раніше їхні штурмові групи складалися з двох осіб, додав військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти контролюють більшу частину Миколаївки, мова йде про 90% села та трохи менше половини Цукуриного. У випадку з Цукуриним — це велике село, яке розділяється залізною дорогою. У східній частині (~45% площі) — основна забудова (багатоквартирні та приватні будинки), а у західній — промзона. Ось якраз наші воїни західну частину тримають. І ще трошки східної. При цьому у випадку з Миколаївкою — все складніше. Цей населений пункт є найближчою точкою до Мирнограду при нинішній лініє бойового зіткнення. Там буквально 2 км до околиць міста через посадки та поля. Битви за залишки Миколаївки та Цукуриного є ключовими на покровському та курахівському напрямках на цей час.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини