Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог розпочав активні бої на по всій лінії фронту: стало відомо, що задумав Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог розпочав активні бої на по всій лінії фронту: стало відомо, що задумав Путін

Росіяни прагнуть розтягнути українські сили, щоб не було змоги перекинути резерви на Покровський і Торецький напрямки

4 вересня 2024, 09:30
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують спроби розтягнути наші резерви від Вугледара до Купʼянська, щоб ми не мали змогу вивільняти вільні резерви виключно на Покровський та Торецький напрямки, відзначив воєнкор Богдан Мірошніков.

Ворог розпочав активні бої на по всій лінії фронту: стало відомо, що задумав Путін

Війна в Україні

За його словами, у такого підходу є два боки медалі.

"Воно дійсно впливає на розподіл резервів (ще й тоді, коли деякі нардепки зривають ротації деяких підрозділів), але водночас — впливає і на можливості ворога на атаки широким фронтом з плином часу", — говорить експерт.

Мірошніков говорить, що концентрація на атаки широким фронтом з часом знижує ефективність на атаках у більш вузькому просторі або на визначених ділянках.

"І виходить така ситуація, що ворог сам себе розтягує більше, ніж нас. І ось тоді, коли настає момент перегрупування ворога у звʼязку з недосягненням основних цілей — то у нас можуть зʼявлятися можливості. Але це все теорія. На практиці це тривалі та надважкі бої, які ми спостерігаємо прямо зараз. Тому звитягу отримає той, хто ефективніше зможе розпорядитися ресурсами та буде хитрішим", — говорить Мірошніков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Донеччині тривають запеклі бої. Ворог хоче вийти на кордони Донецької області. Зокрема, є інформація про те, що росіяни хочуть захопити Покровськ до 1 жовтня, а Часів Яр до 20 вересня.

Експерти кажуть, що ворог підійшов до Покровська на 10 кілометрів. Експерти вважають, що бої та перші штурми російських військ на місто Покровськ можуть розпочатися уже найближчим часом. Ймовірно, запеклі бої розпочнуться через тижні два.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини