Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог просувається до Покровська: стало відомо, коли почнуться запеклі бої за місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог просувається до Покровська: стало відомо, коли почнуться запеклі бої за місто

Російські загарбники знаходяться за 10 км від Покровська, який називають ключем до Дніпропетровської області

3 вересня 2024, 16:52
Поділіться публікацією:

Бої та перші штурми російських військ на місто Покровськ можуть розпочатися уже найближчим часом, про це в ефірі "Еспресо" сказав військовий експерт Іван Ступак.

Ворог просувається до Покровська: стало відомо, коли почнуться запеклі бої за місто

Покровськ

"Зараз в мережі є певна інформація, яка передусім йде від росіян. Зокрема, вони повідомляють про своє активне просування й начебто підозрюють, що в ЗСУ є певний план. Тобто, що щось тут не так. Повідомлення ж від ЗСУ зовсім інші", — відзначає експерт.

Зокрема, військові повідомляють, що на Покровському напрямку стримують російських загарбників усіма можливими силами. Саме тому Ступак прогнозує, що бої за Покровськ, дійсно, можуть розпочатися дуже скоро.

Експерт також попередив, що у разі захоплення Покровська російськими військами можуть виникнути серйозні загрози для Дніпропетровської області.

"Росіяни знаходяться за більш як 10 км від Покровська. Втім, враховуючи, що агломерація, то дуже важко зараз точно визначити відстань, на якій вони знаходяться від міста. Особисто я очікую, що найближчими тижнями розпочнуться бої за місто Покровськ. Ймовірно, трішки пізніше росіяни почнуть активніше застосовувати артилерію й авіацію. Оскільки той плацдарм, який є сьогодні, не дозволяє їм використовувати фугасні авіаційні бомби й гелікоптери. Однак, великим ризиком є те, що розташоване за містом Покровськ. Це Дніпропетровська область", — підкреслив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зараз окупанти ведуть запеклі бої за Селідове, яка вважають ключем до окупації Покровська. Окрім того, відомо, що ворог знаходиться за 10 км від самого Покровська. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини